Ne zaman almalıyım? Şimdi mi yazın mı?

Baranselo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım fakat henüz Clio sahibi değilim. Yaz sonu (Eylül ayı ortaları) aracımı satıp almaya karar verdim. Sormak istediğim şey ise, şuanki fiyatlar yaz sonunda ne durumda olur? Atıyorum baz modelin fiyatı şuan 30.300, yaz sonunda ortalama ne fiyattan verirler? Şimdiden teşekkür ederim.

Renaultun bu modeli tutulan bi arac oldu kimi bayiler 2ay sonraya atiyolar yaz sonunada pek degisecegini sanmam...ama 0 faizle kredi verebilirler mesela kampanya yaparlar cunku suan yeni modellerde kampanya yok

Bende Haziran Gibi Almayı Düşünüyorum Fiyatlarda oynama olacağını zannetmiyorum 2 bin tl Zam geldi 350 TL daha zam yaptılar Cliolar Çok satılıyorlar Ama İnşallah Yaza Doğru Bir İndirim Yaparlar

Doğru aslında, kısa süre içinde büyük bir indirim beklemek hata olur bu araç için. Ama kronik sorunları çözmüş olurlar büyük derecede en azından, okuduğum kadarıyla rüzgar sorunu mesela..

Yüksek ihtimail zamanla çözülen sorunlar elbette olucaktır şu an için çook büyük sorunlar olmaması çok daha sevindirici fakar can sıkıcı 2 anormal bir durum var

Birincisi sizinde bahsettiğiniz rüzgar sesi sorunu ikincisi direksiyon kutusu problemi her ikiside iyileştirme çalışmaları sanırım çoktan başlamış..
Doğru aslında, kısa süre içinde büyük bir indirim beklemek hata olur bu araç için. Ama kronik sorunları çözmüş olurlar büyük derecede en azından, okuduğum kadarıyla rüzgar sorunu mesela..

sallamaca olmasın ama fiyatlar düşer..

sallamaca olmasın ama fiyatlar düşer..

Onur ne yaptın kardeşim. Biz sana böyle kurtlar vadisi tarzıyla nasıl alışacağız.ıslık

en güzel kampanyalar aralık ayında yapılıyor malum yıl sonu depo boşaltma:) aralık ayına kadar 6.5-7 ay var liste fiyatına 2 kez zam gelse ve yıl sonu kampanyası yapsalar fiyatlar bu günkü seviyeye bile gelmeyebilir. fiyatlar euro-dolar seviyesiyle birebir ilişkili, yarın döviz fiyatları yükselir mi, düşer mi, aynı mı kalır:soru

Ne Yazıkki Mayısta Yeni Zam Geliyor :(

Fiyatlarin Cok Da Degisecegini Sanmam Bu Yil Sikintili Bir Yil

Geri