marka karalaması görmüyorum sadece belli bir markanın bir modelinin zayıf noktalarını ön plana çıkaran bir konu..
paylaşım için teşekkürler...
paylaşım için teşekkürler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende mi Brütüs (mert).... :slc
araç adeta şişirilmiş bir balon kaza anında patlamaya hazır test çarpışmasındada görülüyor.
ön plastikpanjuru, arka tampon altındaki kısmı ve tamponu, tavan barı plastiğni, gösterge paneli üzerini, elle kontroledin, dikkat edin elinizde kalmasın.
açın motor kaputunu tüm plastik aksamları kontroledin hemen kırılacak gibi. ön cam önündeki ızgarayı kontroledin ne kadar adi bir malzeme olduğunu göreceksiniz.
tavan sacına elinizle üstten yavaşca bastırın içine geçiyor.
açın ön kapıyı şase ile çamurlul arasına yalıtım diye süngerimsi malzeme koymuş, her halde çabuk çürüsündiye.
depo kapağını açın sanki kırılıverecek gibi
bagaj kısmı yan plastiklere bakın tam oturmamış yalıtım yok ayrıca bir parmak şase ile arasında boşluk var.
arkaçamurluk içini elinizle kontrol edin teneke gibi.
arka koltuğu kaldırın süngerin kalitesizliğini ayrıca astarsız olduğunu görürsünüz. ayrıca koltuk altında halıfleks olmadığını ses yalıtımı yapılmadığını görürsünüz.
kapılara otomatik cam düğmelerinin konulmadığını,
sıfır araç aldıysanız maşbiyel üstü plastiklerin sıcaktan bir müddet sonra açtığı göreceksiniz. yakıt borusu arka sağ çamurluk içinde taş sürtmesinde delinmeye müsait.
bu kaliteye bu fiyatın ne kadar çok olduğunu 30000tl clio symbol ile karşılaştırırsanız sizlerde görürsünüz bir clio kadar özenilmemiş ve donanımsız.
duster almayı düşünenlere tavsiyelerim bu kadar arabadan anlıyorsanız inceleyip alın. ama şu andaki kalitesini hiç bir arkadaşıma tavsiye etmiyorum. bu yüzden de renault un üvey evladı diyorum.