nedendir acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tiryaki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tiryaki

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar başıma şöyle bir olay geldi.kangoo nun depoyu fulledım,gösterge tam dibe vurdu sorun yoktu.150 km yaptıktan sonra tekrar fulledim fakat gösterge tam dibe dayanmadı en son çizgiyle bir önceki çizgi arasında duruyo sizlerinde başına geldimi sizce şamandıradamı proplem göstergedemi veya başka bir sebeb mi var.

Geçmiş olsun kardeşim. Valla şuan için iki şüpheli var 1- Şamandıra 2- Gösterge. ( Baktırmadan önce biraz km yapıp tekrar fulleminizi tavsiye edebilirim sorun devam ederse bi baktırmak gerekir. )

Bazi pompacilar mazotu azina kadar dolduruyor bazilari tabanca atinca birakiyor bundan kaynaklanmasin.

Depoyu fulledikten sonra senin yaptığın gibi az km kullanımından sonra tekrar fullersen bunu yapabiliyor, sıkıntı yok yani...

Bence de sıkıntı yok muhtemelen Samandıra takilmistir kaç km sonra fulledibiz tekrar deponuzu

Samsung Edge ile gonderildi

Şamandıra taklması kendiliginden düzeliyor mu?

bi yarıya indirelim bakalım depoyu ondan sonra tekrar fullerım inşallah düzelir .ustaya sordum oda takılmıstır duzelır dedı.cevaplarınız için teşekkür ederim .Herşey gönlünüzce olsun :)

Arkadaşlar başıma şöyle bir olay geldi.kangoo nun depoyu fulledım,gösterge tam dibe vurdu sorun yoktu.150 km yaptıktan sonra tekrar fulledim fakat gösterge tam dibe dayanmadı en son çizgiyle bir önceki çizgi arasında duruyo sizlerinde başına geldimi sizce şamandıradamı proplem göstergedemi veya başka bir sebeb mi var.

Kardeşim selam, bu sorunun aynısı benimde başıma geldi. Depo yu tam doldurmama rağmen çeyrek depo daha istiyordu. Hemen servise götürdüm . Şamandıranın kalibrasyon ayarı bozulmuş dediler . Ats ile ayar yapıp düzeltip verdiler. Hiç bir ücret talep etmediler. Ayrıca yakıt tabancası atınca daha doldurmayın dediler. Bazılarımız tabanca attıktan sonra borunun azına kadar doldurur. Bu olay şamandırayı bozuyor bilgine . İyi forumlar dilerim

Bende son yakıt aldigimda pompa attıktan sonra 150 liraya tamamlansın diye borunun ucuna kadar doldurduk.

İnşallah şamandıra bozulmaz.

Benimde gösterge ibreli olunca ayarı kaçtı gibi 450km gittim hala ortanın neredeyse çeyrek üzerinde ,neredeyse kapağa kadar doldurmuştu birazda ondan.

Geçen seferde 570 km de ortanın biraz üzerindeydi, gerçi ,5.1 yakmış.Yol bilgisayarı ortalama 5.6lt yazıyor , 32lt harcanmış diyodu.Fulleyince Tabanca 29-30lt gibi attı.Yinede 30lt aldığına göre ibre ortada olmalıydı ama ortanın üzerindeydi.Depo 60lt.

Mazot fiyatları düşünce İstasyonlardan şüpheleniyorum.Öyle zamanlarda gösterge daha çabuk düşüyor ??

Bende ayar için tekrar bilgisayara bağlatmayı düşünüyorum.

Az km yapıp tekrar full leyince sıkıntı olabiliyor ya istasyonda problem var ya ibrede.Düzelir merak etme.Geçenlerde dijital göstergeliyken 120km de ilk ışık sönmüştü normalde 180-200 de sönerken.Ama sonra 2.bakla normal km.sinde söndü .Defalarca boğazına kadar dolduruldu ama en garantisi tabanca atınca bıraktırmak.

Geri