Nefsime uydum

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cndnztrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cndnztrk

Candan Öztürk, T.C. Vatandaşı , SAMSUN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Kas 2012
Mesajlar
46
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
2011 symbol 1.5 dci aracımı 1 ay önce aldım ilk aldığımda opetten depoyu doldurdum sonrasında yolda giderken mola akaryakıt istasyonunda 40 krş daha ucuz olduğunu görüp 100 tl lik mazot aldım:sinirli.ilk zaman iyiydi ama sonra rölanti ufak ufak dalgalanma ve peşinden stopa kaçma gibi rölanti değişiklikleri oldu.ustama götürdüm geçmiş olsun dedi.pompaya zarar vermedin inşallah dedi. ardından würth dizel katkısı kullandık.umarım düzelir.
Şöyle bir bakınca 40 krş iyi bir fark gibi ama pompa daha büyük bir zarar.sanırım artık bu olay yakıt konusunda fikrimi değiştirdi.
 
Geçmiş olsun , % 2 karla çalışan istasyonlar % 10 indirim yapıyorsa altında mutlaka hile vardır.
 
Hocam aracınızı önemsiyorsanız her zaman bilindik markalardan yakıt alın. Benimde başıma 1 ay önce buna benzer bir olay geldi de oradan biliyorum.
 
Geçmiş olsun 40krş da sebep motor ellerine geliyordu az daha
 
Geçmiş Olsun , 40 Kuruş İçin Arabayı Mafetmeye Değmez Be Ustad Ama 40 Kuruştan Bir Hesap Yapınca Ciddi Maliyetler Çıkar Fakat Motoru Eline Aldığında Masrafı Karşılarmı O Sorun ;)
 
Bir nüsubet bin nasihatten iyidir geçmiş olsun umarım sıkıntı geçer :eyv
 
Mazotu shell den akılı kelden mantıgıyla ve yıllardırm kullandıgım tecrübeyle shell harici mazot asla kullanmam mecbur kalırsamda opet olur :)
Geçmiş olsunn
 
FULL ilk zamanlar patladığında uzun bir süre oradan almıştık, sonra gelsin siyah siyah dumanlar :)
 
Geçmiş olsun umarım bir sıkıntı oluşmadan bu evreyi atlatırsınız.
 
Full den bikere iş yerimizde woswos'a almıştım araba sanki birden 30 bg kaybetti mazotu koyunca sonrada bi daha tövbe ettim :)
 
Geri
Üst