çuff çuff olsun çamurdan olsun, sesi yeter 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
blow offun turboyu bozması için hava kaçırması lazım normal basınç anında. ki bu intercooler hortumun gevşek olsa blow olmasa hava kaçırınca map sensörü yeterli basıncı algılayamadığı için turbo daha cok hava basmaya çalışacak. dolayısıyla daha fazla turbo devir dönücek. dolayısı ile daha erken bozulabilir.
ama bu kaçakla alakalı. blow off turbo bozmaz hava kaçağı bozar deseniz anlarım. blow offdan yağ geliyorsada bu blow off un suçu değil turbonuzun suçudur ki zır stok orjinal olup 50binde turbosu bozulan var, 250binde haLâ sağlam olanda var. gelen yağı görmek en azından turbonun gidici olduğunu belirtir daha büyük masraflardan kurtarır... şu var herşeyin tabiki orjinali güzeldir ancak replika alındıysada hava kaçırmıyorsa sıkıntı çıkacağını sanmam.
öncelikle elektronk vs tercih meselesi güle güle kullanın benim içinde anlamsız geliyor bu tarz şeyler zevk meselesi sonuçtablow offun turboyu bozması için hava kaçırması lazım normal basınç anında. ki bu intercooler hortumun gevşek olsa blow olmasa hava kaçırınca map sensörü yeterli basıncı algılayamadığı için turbo daha cok hava basmaya çalışacak. dolayısıyla daha fazla turbo devir dönücek. dolayısı ile daha erken bozulabilir.
ama bu kaçakla alakalı. blow off turbo bozmaz hava kaçağı bozar deseniz anlarım. blow offdan yağ geliyorsada bu blow off un suçu değil turbonuzun suçudur ki zır stok orjinal olup 50binde turbosu bozulan var, 250binde haLâ sağlam olanda var. gelen yağı görmek en azından turbonun gidici olduğunu belirtir daha büyük masraflardan kurtarır... şu var herşeyin tabiki orjinali güzeldir ancak replika alındıysada hava kaçırmıyorsa sıkıntı çıkacağını sanmam.
anıl sölediğim gibi paran olduğunda ben orjinalini alıp takmanı tavsiye ederim. neden dersen evet diafram farklı. ayrıca replika daha iyi ses verir. nedenide hava boşaltma bölümünün daha gelişi güzel üretilmiş olmasından kaynaklanan ıslık sesi gibi hava boşaltması. genelde yavaş yavaş açıp kapatmama gibi sorunlar başlar ilerde. bu şekilde bi sorun olursa kolay alır yenisini takarsın. ama ben replikanın içini söktüm elimde bi tane dağıtılmış var. içindeki plastikler pek kaliteli çıkmadı. kırılırmı dersen sanmıyorum kırılıpta motora gitmez. ama ya tutarsa derler ya o açıdan biraz çekinirim. ben replikanın bisüre heves almak için kullanılması taraftırıyım. durum müsait olunca al orjinal tak kafan daha rahat eder.
ama şu konuda rahat olabilirsin turbonu filan patlatmaz![]()