New kangoo paçalık :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TeaMSAH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi ben yarın benim arabadakini çekeyim bırakayım bu hiç olmamış hoş durmamış arabada

Hiç Gereği Yoktu Diye Düşünüyorum

Mağlesef Olmamış..

hoşuma gitmesinden değilde bir ara ziftli yoldan gitmiştim arabanın çamurlugu kaportası full zift le doldu bende arabama zarar gelmesın diye aldım.

kullanışlılık tarafından bakınca iyi yapmışsınız, kaportaya taş zift, çamur atmayı önler. sadece arkalardamı var önlere takılmadı mı?
görüntü olarak yazısız olsaymış daha iyi olacakmış ama iyileştirme iyileştirmedir, hayırlı olsun:eyv

Bende takmayı düşünüyorum ama orjinali olsa daha şık dururdu.Burada bir abim taktırmış serviste orjinalini 80 tl. yazı yok ve de daha sade ve şık duruyor.bende taktıracaktım 80 tl diyince vazgeçtim.geçenlerde hepsiburada.com da buldum birebir aynı ürün diye yazmışlar yeni kango için özel üretim. kangoo yazısıda yok üstelik 9 tl civarında onu almayı düşünüyorum.ayrıca önler için de üretmişler.

bence gereksiz... :eyv

kullanışlılık tarafından bakınca iyi yapmışsınız, kaportaya taş zift, çamur atmayı önler. sadece arkalardamı var önlere takılmadı mı?
görüntü olarak yazısız olsaymış daha iyi olacakmış ama iyileştirme iyileştirmedir, hayırlı olsun:eyv

önlerde yok maalesef taktırılırdı ama taktırmadım. Sağolun yinede :)

İki örnekte ben gösterim eski kangoomdan bu tip olsalardı güzel olurdu

Arkada

önde ve yandan görünüş

İki örnekte ben gösterim eski kangoomdan bu tip olsalardı güzel olurdu

Arkada

önde ve yandan görünüş

sizinkiler daha iyimiş hoşuma gitti bunun yanında benimkiler hiç kalıyor :)
,

aşağıda örnek resmini veriyorum alacak arkadaşların bu tarz almasını tavsiye ederim kenarları tamponu güzel kavrıyor

PACALIK-UNIVERSAL-TAKIM-2-ADET__29587038_0.jpg

Geri