Nice senelere...... Güzelim.

*Korkmazbey

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN İZMİRİM..... :bravo BERABERCE NİCE GÜZEL SENELERE... :bravo

BU GÜZEL GÜNÜ DAVUL ZURNAYLA OYUNLARLA KUTLAMALIYIZZZ.. :bravo BERABERCE NİCE GÜZEL SENELERE... :bravo BAYRAK.GİF

BAK YİĞİDİM EFELİK; MERTLİKTİR,
KALDIRDIN MI KOLLARI; BEREKET GETİRİR,
ÇIRPTIN MI ELLERİ; YÜREKLERİ TİTRETR,
VURDUN MU DİZLERİ; YERİ GÖĞÜ İNLETİR...!!

284592_10151395573023356_1156278632_n.jpg

BİZİM VİCUT AĞIRLIĞIMIZ YÜREĞİMİZDEN GELİR.......

Son düzenleme:
Efeler :eyv

Eline sağlık Devran, bende açtım bilgisayarı yazayım birşeyler diye ama benden önce davranmışsın.

Teşekkürler

Eline sağlık Devran, bende açtım bilgisayarı yazayım birşeyler diye ama benden önce davranmışsın.

Teşekkürler

Önemli değil Barışçım Sende yazmış kadar oldun zaten... Efe torunu olmak Onurdur bizler için....:eyv

Ben hep çifte onur duyuyorum çünkü baba tarafından İzmir, anne tarafından Aydın efesi torunuyum. :)

Ben hep çifte onur duyuyorum çünkü baba tarafından İzmir, anne tarafından Aydın efesi torunuyum. :)

O 2 davul 2 zurna Çalmıyormu tüm tüylerim diken diken oluyor ve içim kıpır kıpır oluyor. :eyvKımı zaman da gözlerim doluyor.... ;) Anlatılmaz yaşanır... :polis

O 2 davul 2 zurna Çalmıyormu tüm tüylerim diken diken oluyor ve içim kıpır kıpır oluyor. :eyvKımı zaman da gözlerim doluyor.... ;) Anlatılmaz yaşanır... :polis

Derler ya bizim oralar başka diye,

bizim oralar gerçekten bir başka

Son düzenleme:
Bugün çok mühim bir gün esasında,9 Eylül'de sadece İzmir'in değil Türkiye'nin de kaderi değişmiştir,Türk İnsanının yeniden doğduğu günlerden birisidir 9 Eylül...
İzmir'i ve Efe'lerimizi seviyoruz...:eyv

Geri