O bir RSİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Ruhsat sıkıntısı ne olur Eren? ne kadara maal olur?:eyv

Abi senin benim yapabileceğimiz bir iş değil açıkçası. 2714 karayolları kanunu başta olmak üzere bir takım kanun ve tüzükleri inceledikten sonra gözüm yemedi uğraşmaya. Detay çok. Evrak çok Yok EK1 yok EK44 o bu şu.. Ek1 bugün 10 15 liradan satılıdığı düşünülünce takipçiye verme kararı aldım.

3 4 yer ile görüştüm.

Geneli işi almadı. İşletilmez ruhsat çıkmaz dedi.

Biri ok dedi 3000 TL dedi

Sonra bende aracı İzmit'te oturan bir abime sattım. Böylece trafik işleri İzmit'e düştü. İzmit'te yıllardır takip işi yapan arkadaşım tırmalıyor sağolsun. 750 TL işin maliyeti (muayene harcı sigorta egzoz pulu hariç)

Şu an istediğim harf plaka bekliyorum boşalsın diye. İş bitince aracın satışını kendi üzerime alıp plaka değişmesin diyeceğim. 41 plaka olacak yani:)

​Ruhsat için proje ve mühendislik işi hakim sanırım

​Ruhsat için proje ve mühendislik işi hakim sanırım

Evet. Yetkili makina mühendisine proje çizdiriliyor. LPG projesi gibi ucuz yolluda çizmiyor adam. İlla farkı hissettiriyor:) Herşeyi pahalı bu işin. Motor blok satışı yapman lazım noterden. 500 Tl bedel gösterdik 130 TL işlem parası verdik 1 nüsha evrak için. Komple araba satsan o kadar para tutmuyor:)

Yani 25-30 cebe koymak lazım bide uğraşıcak adam lazım

Yani 25-30 cebe koymak lazım bide uğraşıcak adam lazım

Doğru adamı bulamazsan o paraları bile aşarsın.

Bir abim Antalya'da çalışan yürüyen sorunu olmayan 90 model Mercedesi yenileyim dedi 30 lirası gitti araba hala dağınık durumda.

Fena parçalamışlar :(

eren seni kutluyorum iyi iş çıkartıyorsun..

kırmızı rsi güzel gözüküyor bu arada :)

Tecrübelerini paylaştığın için :bravo:eyv

Geri