oksijen sondası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydar61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydar61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2016 talisman 130 bg touch aracım eksoz emisyonunu kontrol ettirin ikazı üzerine son bir yıl içinde iki defa oksijen sondası değişimi yapıldı.Bodrum servisdeki son değişimde nedenini sorduğumda yazılımsal bir hatadan kaynaklandığı ve Fransa renoya bildirildiği şeklinde oldu.Aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı acaba.

Geçmiş olsun.Ben yaşamadım.

Ben yaşadım ve şuan servisteyim değişimi yapılıyor. Banada yazılımsal dendi.

geçmiş olsun

2016 talisman 130 bg touch aracım eksoz emisyonunu kontrol ettirin ikazı üzerine son bir yıl içinde iki defa oksijen sondası değişimi yapıldı.Bodrum servisdeki son değişimde nedenini sorduğumda yazılımsal bir hatadan kaynaklandığı ve Fransa renoya bildirildiği şeklinde oldu.Aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı acaba.
Bu problem ortaya çıktığında aracınız kaç kilometredeydi?

Aracım 33 binde çok şukur bende yaşamadım

Ben yaşadım geçen yaz servis kronik sorun dedi ilk hatasını sonra olmadı garantiden degistiler

Merhaba benimde aracım Talisman 2016 130 BG oksijen sondası 3 üncü kez değiştiriyorum . Daha önceki sensörlerin eski tip olduğunu ve yeni tip sensörlerin daha iyi olduğunu ve yeni program yüklendiğini söylediler. Kullanıp göreceğiz bozulup bozulmayacağını

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba benimde aracım Talisman 2016 130 BG oksijen sondası 3 üncü kez değiştiriyorum . Daha önceki sensörlerin eski tip olduğunu ve yeni tip sensörlerin daha iyi olduğunu ve yeni program yüklendiğini söylediler. Kullanıp göreceğiz bozulup bozulmayacağını

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun.

2016 talisman 130 bg touch aracım eksoz emisyonunu kontrol ettirin ikazı üzerine son bir yıl içinde iki defa oksijen sondası değişimi yapıldı.Bodrum servisdeki son değişimde nedenini sorduğumda yazılımsal bir hatadan kaynaklandığı ve Fransa renoya bildirildiği şeklinde oldu.Aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı aca

Geri