ON FAR Açınca araç sonuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ertu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.a megane 1 2001 model araç çalışıyor on far 1 kademe de sıkıntı yok ıkıncı kademeyı açınca sönüyor

Aracı yeni mi aldınız?

Ustam ona bakmadım

6 7 ay oldu alalı

Coskun34 nıcklı hocam araç gıstergesınde rolantı hiç bir ışık yanmıyor

Coskun34 nıcklı hocam araç gıstergesınde rolantı hiç bir ışık yanmıyor
Park lambası normal yanıyor kısa far mı yanmıyor biraz daha detaylı anlatabilir misiniz

Abi olay su araç mars basıyorum çalışıyor sonra far acıyorum araç sönüyor , bugünde gogusdekı akü lambası yağ gösterge lambası stop lambası çok kısık şekilde yanıyordu kısık yandımı araç çcalısmıyordu,..geçenlerde buna benzer sorun olmuştu..ana giriş sigortası şu alabilecek yerde oraya yağmurdan su akmış nemlemmıs elektrik bir geçiriyor bir geçirmiyor sığ kuruttu sorun duzeldı

Abi olay su araç mars basıyorum çalışıyor sonra far acıyorum araç sönüyor , bugünde gogusdekı akü lambası yağ gösterge lambası stop lambası çok kısık şekilde yanıyordu kısık yandımı araç çcalısmıyordu,..geçenlerde buna benzer sorun olmuştu..ana giriş sigortası şu alabilecek yerde oraya yağmurdan su akmış nemlemmıs elektrik bir geçiriyor bir geçirmiyor sığ kuruttu sorun duzeldı
Bir oto elektrik ciye gösterin

akünün yanındaki ana giriş sigortası su girmiş su girince de arabaya sase almama sorunu oldu ...araç göstergee ki ışıklar kısık sekilde yanıyor bir bakıyorsun canlanıyor şekilde oluyordu elektrikçi sigorta kutusundaki 5 adet siğortayı değiştirdi sigorta kutusunu kuruttu arabadaki şase almama sorunu düzeldi. aracımdaki sorunum düzeldi.

Geri