Ön koltuklarda nasıl durur ???

34ZE05

Zafer ERDOĞAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
iki yıl önce yolda görmüştüm buna benzer bir durum

Kamyoncunun birisi güzel bir bayan resmi asmıştı yanındaki boş koltuğa karşıdan baktığında yanında bayan var gibi görünüyordu :D

çeşitli fikirler düşünülebilir tabi

Kamyoncunun birisi güzel bir bayan resmi asmıştı yanındaki boş koltuğa karşıdan baktığında yanında bayan var gibi görünüyordu :D

aynısına ben de sahit olmuştum memleketten dönerken görmüştümhehe

E yuh :D

Ama tercihleri iyi seçmek gerekli :) Kamyoncu örneği gibi düşünmemek gerekli :135

Ama tercihleri iyi seçmek gerekli :) Kamyoncu örneği gibi düşünmemek gerekli :135

Bence içinden geldiği gibi yapmalı insan ki keyif alabilsin
roadfox

olay t short ten kamyonculara ve onların yanlızlıklarını giderme yolundaki esprili yaklaşımlara ordan da nereye bakalım hehe

Bence içinden geldiği gibi yapmalı insan ki keyif alabilsin
roadfox

Evet doğru hissettiği gibi yaşamış kamyoncu kendini yan koltuktaki görüntü ile teselli etmiş demekki :)

Güzel düşünen hayatından lezzet alırmış...

heheheheheheGerçekten çok iyi fikir:eyvzevke göre çok güzel dizaynlar yapılabilir vede ne güzel olur..

ben geçen yaz hani ter vb geçmesin diye erkek tişörtü geçireyim demiştim ön koltuklara ama ne renk geçireceğime karar veremedim kaldıydı, herhalde baskı düşünsem ohoo araba eskir :aytuğ

aslında yazılmasına yazılır da, tişörte bakayım derken ederken ne bileyim araca zarar gelir falan, mümkün mertebe dikkat çekmemesi tercihim:) zaten garfield yüzünden veletler yapışıyor arada alarm ötüyor ama zararsız sayılırlar:)

Geri