En baz versiyon fluencenin ön yolcu koltuğunda şoför koltuğu gibi yükseklik ayarı olmadığından koltuğa oturma esnasında baş çarpmalar meydana gelmektedir. Seyir halinde ön koltukta oturan uzun boylu yolcu için koltuğun yüksek oluşu ön seyir için kötü durum oluşturuyor.
Bunun çözümü için Renault Mais müşteri temsilciliğine mesaj attım.
Kısa zamanda döndüler, cevap;
teknik birimle görüşüldü, sizin donanımdakı aracınızda yolcu koltuğunda yükseklik ayarı yoktur. Güvenlik açısından ilave edilmesi mümkün değil, Renault güvenliğe önem vermesinden dolayı çözüm yoktur denildi. Tüm ısrarlarım netice alamadim.
Aracım takside kullanıldığından her gün günlerce müşterinin kafası üst tavana çarptığını, her müşterinin potansiyel müşteri olabileceğini ve ön koltukta oturmadan dolayı araçtan memnuniyetsizlik oluşuyor. Bu durumu da iletmeme rağmen durum değişmedi.
Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmıdır?
Bıkmadan çözüm arayıp bulmam lazım.

Bunun çözümü için Renault Mais müşteri temsilciliğine mesaj attım.
Kısa zamanda döndüler, cevap;
teknik birimle görüşüldü, sizin donanımdakı aracınızda yolcu koltuğunda yükseklik ayarı yoktur. Güvenlik açısından ilave edilmesi mümkün değil, Renault güvenliğe önem vermesinden dolayı çözüm yoktur denildi. Tüm ısrarlarım netice alamadim.
Aracım takside kullanıldığından her gün günlerce müşterinin kafası üst tavana çarptığını, her müşterinin potansiyel müşteri olabileceğini ve ön koltukta oturmadan dolayı araçtan memnuniyetsizlik oluşuyor. Bu durumu da iletmeme rağmen durum değişmedi.
Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmıdır?
Bıkmadan çözüm arayıp bulmam lazım.