• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Ön ızgaraya cektigim alüminyum bant

ÜSt ızgarayıda siyah bırak zaten tampon bantlari boyali

Bogmus arabayi desem

Bogmus arabayi desem
Dogru diyosun desem [emoji1]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi parlak siyah band çeksen daha güzel dururdu bence. Bu aliminyum bandı kapı-cam çıtalarına uygulasak nasıl durur acaba merak ettim. Nerden temin ettiniz bandı?

Abi parlak siyah band çeksen daha güzel dururdu bence. Bu aliminyum bandı kapı-cam çıtalarına uygulasak nasıl durur acaba merak ettim. Nerden temin ettiniz bandı?
Koli bandi seklinde satiliyor milyoncularda falan aluminyum bant derseniz verirler :) ben bu bandı sokemezsem uzerine zaten siyah bant cekmek zorunda kalicam

Bence biraz abartılı durmuş.

galaxy s6 cihazımdan gönderildi

bunu bende hep merak etmişimdir. bir gönüllü çıksada görsek nasıl olduğunu :) alipamukk birde cam çıtası olarak çalışlma yapsan elin değmişken :D

bunu bende hep merak etmişimdir. bir gönüllü çıksada görsek nasıl olduğunu :) alipamukk birde cam çıtası olarak çalışlma yapsan elin değmişken :D
Yok yok sutten agzim yandi :D

Geri