Optima aldım aranıza katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan girnelim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

girnelim

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese slm.Ani bir kararla 94 model Optima aldım.Araç 164.000 de ilk sahibinden ve kazasız itina ile bakılmış.Renk füme.Orjinalliğine vuruldum.Bu paraya kuş serisi bile yok.Lpg hiç takılmamış.İyimi yaptım kötümü bilemiyorum.Arabayı biraz kullanayım sonra lpg taktırırım diye düşünüyorum.Arjantin yapımı motoru için iyi şeyler söylenmiyor.Birde parça ve aksesuar problemi varmış.olanlarda pahalıymış.Optima kullanan arkadaşlar bana biraz moral verin.İyi şeyler duymak istiyorum.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerimmmm. . .

Hoşgeldiniz :)

Keyifli forumlar :eyv

Hoş geldin kardeşim. Hangi araç için birilerine danışsanız ve fikir isteseniz, söyleyecekleri şudur. Bu aracın parçaları pahalı, bulamazsın, çok yakar, keşke almasaydın bize sorsaydın vs. vs. Ulan adam 1994 ten beri tek el kullanmış bu kadar sıkıntılı bir araçmışta neden o yıldan bu güne kadar hiç satmayı düşünmemiş. Sen sağı solu boş ver, araç hoşuna gitti mi? Bin gitsin kardeşim. Allah kaza bela göstermesin, hayırlı olsun. Aracın resimlerini de paylaşırsan mükemmel olur.

Aracınız hayırlı olsun. Ailemize hoş geldiniz.Kazasız sürüşler,keyifli forumlar.

Hepinize teşekkür ederim.Htmakina süper yorum yapmışın.hiç bu açıdan düşünmemiştim.Yarın arabamın yağ filtre ve kayışlarını değiştirip LPG taktıracağım.Başka konularda görüşmek üzere hoşçakalın.

kazasız, belasız, cezasız sürüşler dilerim, çok severim öyle orijinal kalmış arabaları, hastasıyız derler ya, inşallah sizde de yine aynı dinamikliğini koruyacaktır,

tekrar hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim.Görüşmek üzere hoşçakalın

Konuyla ilgili Fotoğraf paylaşımını nasıl yapıyoruz

Ailemize hoş geldiniz.Motorla ilgili parça temini sıkıntısı yaşamazsınız.Aklınızda olsun aynı motor Renault 9 Fairway ve Renault 11 Rainbow da kullanıldı.Alt takımındada bir çok parçası aynı.Bu tip parçaları satın alırken Renault 9 derseniz atıyorum 10 lira , Renault 21 derseniz 50 lira oluyor.
Bu aracın tamponlarına , kapı çıtalarına , iç aksamdaki plastik parçalara gözünüz gibi bakın.Zaten bunlar durup dururken bozulan şeyler değil.Bulunmaz değil bulunur ama gerçekten ne tuttururlarsa yüksek fiyat çekiyorlar. Parasına göre konforlu , heybetli rahat bir araç.Fazla elektronik aksamıda olmadığı için uzun yıllar sorunsuz binersiniz.Tekrar hayırlı olsun.

Geri