Optimus yağ yakıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uther77

Savaş ŞEN
Başkan
77-Yalova
merhaba arkadaşlar

Aracım bu aralar çok yağ yakıyor neden anlamadım 3 bim km de 1.2 litre yağ yemiş bakımını yaptırmıştım yağ değiştirdik castrol turbo diesel kullanıyorum 2. kez 1 litre yağ bugün koydum usta bana yağ değişikliğinden ilk seferde yapabilir bu seferde koyalım yakmaz dedi ama içim rahat etmedi bir türlü nedendir sizce?

​ben yeni aracın yag yaktıgını ilk defa duyuyorum.. Sıkıntı var :berbat

skntı var normal bir durum degil bencede bende sıfırdan beri kullanıyorm kendi aracımı 60 bin km dir hiç yag eksiltmedi başka bir ustaya baktırmanzda fayda var

sıkıntı büyük olmaz inşallah 3 bin daha yapıp giicem umarım yağ yakmaz :(

iyi bir motorcu veya sevise git kardeş... bilgisayara da bağlat... ciddi sorun olabilir... şahinler bile bu kadar yakmi... hayırlısı... :hp

Bana normal gibi gelmedi.. İlla vardır bi sorun o kadar yağ yakmaz arabanın altına ve motora bakın biyerde kaçak vardır birşey vardır illa.

Clio 3 1.5 dci aracım var Bende ilk çalıştırmada yağ seviyesi uygun yazısından takip ediyorum oradaki 6 kutucuktan 4 tanesi dolu gözüküyor yağ çubuğundan bakıncada yağ seviyesi çubukta tam orta seviyede yağ ilavesi yapmalımıyım ?

Clio 3 1.5 dci aracım var Bende ilk çalıştırmada yağ seviyesi uygun yazısından takip ediyorum oradaki 6 kutucuktan 4 tanesi dolu gözüküyor yağ çubuğundan bakıncada yağ seviyesi çubukta tam orta seviyede yağ ilavesi yapmalımıyım ?
Çubukta orta seviyede olsada biraz yağ takviyesi yapman lazım...

Ben gecen ay yag degsmi yaptm meggye hala full 1500 Kmde yol yaptım eksilme yok sukur .

Geri