Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi benim aracım sanırım arızalı ayağımı gaza dokundurmuyorum her vites değiştir ibaresi çıkınca vites değiştiriyorum 24km/h ortalama süratin olduğu her kırmızı ışık da 99 sn den geri sayan trafik de boş aracımla 7.9l/km ortalama tüketimin altına inmiyor:S 3000km de oldu arızalımı servise mi gideyim anlamadım... 1.2 için çok değilmi? 1.6 lagunaIII gibi yakıyor maşallah...
halen ortalamayı sıfırlamadım aylardır ama 11 falan görünüyor işi gücü bırakıp ikea yapacağım bu gidişle devamlı ortalamayı düşürmek için, hesapladığım 6 küsur ortalama sadece ikea'ya gittiğim gün olmuştu, aksi takdirde 9 lt falan oluyor kabaca hesapla fazla trafiğe takılmazsam
halen ortalamayı sıfırlamadım aylardır ama 11 falan görünüyor işi gücü bırakıp ikea yapacağım bu gidişle devamlı ortalamayı düşürmek için, hesapladığım 6 küsur ortalama sadece ikea'ya gittiğim gün olmuştu, aksi takdirde 9 lt falan oluyor kabaca hesapla fazla trafiğe takılmazsam
ankara ikea mı, samsun ikea mı..
ben de bizim köyün yokuşunu çıkarken yakıt artıyor
ama bizim evinde oradaki hastatenin bayırından aşağı inerkende yakıt düşüyor
ankara ikea mı, samsun ikea mı..
ben de bizim köyün yokuşunu çıkarken yakıt artıyor
ama bizim evinde oradaki hastatenin bayırından aşağı inerkende yakıt düşüyor
istanbul-ümraniye ikea yani e-5 ve sonrası fsm köprüsü yolu 1 yılı geçti en düşük yakıt tükemimiz o gün oldu pasaklıyla, kısa mesafeler adım adım trafikte imkansız yoksa ama züğürt tesellisi taksinin 1/4'i kadar tutuyor buna rağmen