Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle abi bir yere kadar sakin kullanım tabi fluancemızada MaşAllah iconcanıma kafa tutuyor yavrii
SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi[/QUOTE
yol dümdüzdü, klima kapalı 2 kişiydik ve iyice kastım 3.6 yı gördük nihayetinde e sonrasında hakkını verdim tabiki 5 lere yaklaştı
benimde 1.2 benzinli joy. 1000 km yaptım izmirdeyken ama en son 7.1/100 gördüm yol bilgisayrında ama genelde şehir içinde kullandım. vitesi de göstergeye göre değiştirdim ama ben mi kullanamadım acaba )
ah eksik olma :aytuğ ben sesimi çıkarmayayım pasaklımın yediğine içtiğine zaten yakıtı ölçtüğüm her gün, 2 şer dolmuş, taksi vb her halukarda pasaklı ucuza götürüp getiriyor diye teşekkürümü ediyorum ama sizleri görünce ağlayasım geliyor işte 12 3 maşallah diyeyim yine de!
benimde 1.2 benzinli joy. 1000 km yaptım izmirdeyken ama en son 7.1/100 gördüm yol bilgisayrında ama genelde şehir içinde kullandım. vitesi de göstergeye göre değiştirdim ama ben mi kullanamadım acaba )
1900 devir/dk'da 74 km / sa hız yapıyor aracım ve anlık 4,1 lt. yakıyor düz yolda. ortalama tüketim ise 6,1 lt. gözüküyor. Benim anladığım motor biraz daha açılında 5,5 lt. ortalamaya düşecek. Aracım 1,2 lt. benzinli.
1900 devir/dk'da 74 km / sa hız yapıyor aracım ve anlık 4,1 lt. yakıyor düz yolda. ortalama tüketim ise 6,1 lt. gözüküyor. Benim anladığım motor biraz daha açılında 5,5 lt. ortalamaya düşecek. Aracım 1,2 lt. benzinli.
Arac kac km de benimde onceden degerler boyleydi zamanla dustu. hafta sonu İzmit-Bursa-Erdek yapıcam birkez daha deneyecegim ozaman yine paylasırım ama zamanla dusucektir eminim. Alttaki linkte degerleri paylasmıstım fabrika verileriymis sanırım bir arkadas yazmıs ben bilmiyordum acıkcası umarım sizlerde yakalarsınız.