Ortalama yakıt tüketim

parkinsonsniper

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dostlar,

Benim Iconcan 1200 km yaptı ortalama tüketim 7.5 lt takıldı kaldı. Sizce ne zaman düşmeye başlar veya hep böyle mi kalacak?

0.9 cc mi aracın ?

1200 kmdir hic sifirladiniz mi ?

Aracım 1.2 EDC otomatik rodaj bitti tüketim düşer sanmıştım ama pek değişmedi

değerleri sıfırlamak ne anlama geliyor yani kilometre sayacını her akaryakıt alışımda sıfırlıyorum bunun dışındaki değerleri nasıl sıfırlayabilirim?

değerleri sıfırlamak ne anlama geliyor yani kilometre sayacını her akaryakıt alışımda sıfırlıyorum bunun dışındaki değerleri nasıl sıfırlayabilirim?

Kalan yakıt kısmına gelin ve orda sıfırlayın bir de ekranı değerler ilkten yüksek sonra düşücektir

ortalama yakit tuketimine gelin silecek ucundaki yol bilgisayari tuslarina basiyorsunuz sanirim basili tutun -/100km yazar heralde yani sifirlar
sonra biraz kullanin bakin dusecek mi

benim 1.2 motor yakit tuketimim 8.5 fazlasi var eksigi yok dusmuyor bir turlu arac 500 km de insallah duser 500 krs yakiyor sehir ici.

yukarıda yazılanları yaptıktan sonra ortalama tüketim 6.4 civarına geriledi hemen ama serviste demişlerdi yol bilgisayarına güvenmeyin diye mesela 90 km benzin kaldı yazarken 15 km sonra depo boş ışığı yandı en doğrusu depoyu fulleyip km üzerinden ölçüm yapmak

Geri