• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Ortam (Ambiyans) Aydınlatması

Merhaba Emre Bey. Sorunuzu anlamadım!
Merhaba, isminizi bilmiyorum, affedin. Haziran 2025 çıkışlı Megane 1.5dci İcon Full Opsiyon aracım var, sıfır aldım. İç ambiyans aydınlatması var ama ön iki kapı ve ön orta konsol yanlarında sadece. Aracımda fabrikasyon Easylink büyük ekran var. Multi - Sense üzerinden aracıma ek olarak yapmak istediğim, arka kapılar, kapı cepleri, kapı açma yerleri, ayak altı, ön göğüs gibi herkesin fabrikasyon olmadığı için mecburiyetten başka markalarınkilerini takıyorlar. Ben orijinal kendi ekranından kontrol edilen iç ambiyans aydınlatma istiyorum

Estağfurullah. İsmim Hakan. Faz-2 Megane 4'lerde bu ambiyans aydınlatmadan kısma mantığı çok anlamsız renault'un. Kablolama, doğru yerlere bağlantı, orijinal ambiyans ledi ve programama ile bu işlemleri yaptırabilirsiniz. Ancak biraz tuzlu maliyeti olur bunun. Bu ledler sadece servisten temin edilebilir. Ondan sonra işlemler zor olduğundan hatırı sayılır işçilik maliyeti de olur.

Merhaba, isminizi bilmiyorum, affedin. Haziran 2025 çıkışlı Megane 1.5dci İcon Full Opsiyon aracım var, sıfır aldım. İç ambiyans aydınlatması var ama ön iki kapı ve ön orta konsol yanlarında sadece. Aracımda fabrikasyon Easylink büyük ekran var. Multi - Sense üzerinden aracıma ek olarak yapmak istediğim, arka kapılar, kapı cepleri, kapı açma yerleri, ayak altı, ön göğüs gibi herkesin fabrikasyon olmadığı için mecburiyetten başka markalarınkilerini takıyorlar. Ben orijinal kendi ekranından kontrol edilen iç ambiyans aydınlatma istiyorum
Estağfurullah. İsmim Hakan. Faz-2 Megane 4'lerde bu ambiyans aydınlatmadan kısma mantığı çok anlamsız renault'un. Kablolama, doğru yerlere bağlantı, orijinal ambiyans ledi ve programama ile bu işlemleri yaptırabilirsiniz. Ancak biraz tuzlu maliyeti olur bunun. Bu ledler sadece servisten temin edilebilir. Ondan sonra işlemler zor olduğundan hatırı sayılır işçilik maliyeti d

Estağfurullah. İsmim Hakan. Faz-2 Megane 4'lerde bu ambiyans aydınlatmadan kısma mantığı çok anlamsız renault'un. Kablolama, doğru yerlere bağlantı, orijinal ambiyans ledi ve programama ile bu işlemleri yaptırabilirsiniz. Ancak biraz tuzlu maliyeti olur bunun. Bu ledler sadece servisten temin edilebilir. Ondan sonra işlemler zor olduğundan hatırı sayılır işçilik maliyeti de olur.
Ben yetkili servisle görüştüm. Ledlerin tek satılmadığını, yansıtma teknolojili Led olarak bilgi görünüyor dediler. Led, Led motoru ve kapı iç döşemesi beraber satılıyor. Sağ, Sol iki set 53.000₺ dedi geçen ay. Afaki uçmasa gerçekten gerekirse yetkili servise yaptırırdım,

• Beğen
Tepkiler: Befe

Mesajımda direkt linki var.
Görünmüyor, YouTube kanalı mı ?

Merhaba, tabii ki. Yakında kullanım videosunu kanalımda paylaşacağım;

dt960q9.jpg

nmlhzfd.jpg

gl1dnqa.jpg

4r78vpc.jpg

tc8ykof.jpg

Bu yazınızdan bahsediyorum

Görünmüyor, YouTube kanalı mı ?

Talisman arka kapı ambiyans aydınlatma videonuzu sayfanızda bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ? Bu arada sizin sayfanızdan video izlemişim zaten, güzel kanal, başarılar 👏🏻
Teşekkür ederim. Henüz o tarif videosunu yapmadım. Bir süre daha yapmayacağım. Yaptığımda da üyelik bölümüne koyacağım. Birikmiş videolarım var. Önce onları eriteceğim.

Geri