Otobüsle mi Gitsem Arabayla mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DieseL26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DieseL26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sevgili RFC üyeleri bir konuda size danışmak istedim. Önümüz cumartesi Ayvalık tarafına Burhaniyeye gidicem. Eskişehirden arabaylamı gideyim rahat rahat, yoksa otobüsle pek rahat olmadanmı gideyim. Otobüs 55 Lira civarı. Gideceğim mesafe 410 Km. En son uzun yol yaptığımda 3 Kişi+Bagaj 75 Liraya 500 Km yol yapmıştım. Şimdi ise tek benim ve 90-100 ü geçmiyecem ona nazaran 50-60 liraya 410 Km çok rahat yaparım. Söz sizde Rahat rahat sabahtan mis gibi yola çıkıp araçlamı gideyim, yoksa otobüslemi ? Otobüste 1.90 boy olunca pek rahat edilmiyor bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
10 lira fark için eziyet çekmeye değmez bence :)

Orta kapıdaki koltuktan al biletini. Yada direk şöför arkasından. O kısımlar daha geniş oluyor. Yayıla yayıla gidersin. :)

bence sakin bir şekilde aracınızla gidin..

10 lira fark için eziyet çekmeye değmez bence :)

Benim fikrimde o yönde bakalım :) Çünkü geçen sene burdan balıkesire kadar bi otobüs ondan sonra ayrı bi otobüs daha burhaniye etti 2 araba :) Dönerken Balıkesire kadar otobüs ordan memlekete tren :) etti 2 vasıta daha :) Pederler yarın çıkıcak yola arabada yer olsa mis gibi mercoyla yapıştırmak vardı aslında ama, benim düldül yeter bana :)

Aracın bakımları tamsa korkmadan yola çıkabilecek durumdaysan bulaşma otobüse sabah 5 te kalk serinlikte yap kahvaltını çık yola sessiz sessiz arkadan da aç sanat müziğini :) Valla benim bile canım çekti :D

Aracın bakımları tamsa korkmadan yola çıkabilecek durumdaysan bulaşma otobüse sabah 5 te kalk serinlikte yap kahvaltını çık yola sessiz sessiz arkadan da aç sanat müziğini :) Valla benim bile canım çekti :D

kesinlikle katılıyorum :eyv

Otobüsleri sevmiyorum...

Arabanızla gidin ama dikkat edin .
-Üniversite öğrencileri dönüşü .
-Geciken bayram dönüşleri.
-Tüm çalışanlar tatilden dönüyor .

Trafik çok yoğun dikkat edin .

Arabayla rahat rahat gidin bence..

Geri