Otomatik vites araç almayın sakın !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turkcom

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün birinden öğrendim inanmamıştım ama doğruymuş. B1 Ehliyet Sınıfı oluşturulmuş.
Düz B sınıfı ehliyet sahipleri artık OTOMATİK VİTES araç kullanamayacaklar. Otomatik vites için B1 ehliyeti almak gerekecek.

Hayırlı olsun inşallah..(!)

İşte bu da haberi: Otomatik vites iin zel ehliyet | GAZETE VATAN

nerden milletin cebini didikleyeceklerini şaşırdılar ya şaka gibi..

Haydeee buyur burdan yak bu ne şimdi

Dunyada Ornegi Yok Nasil Olacaksa Diyecem Ama Nafile Olur Soylediyse Padisah

Saçmalıklar üzerine ne kadar çalışıyorlar. Para kapısı ne olacak.

​Aman adam gibi bi iş yapmasınlar yazık olur.Nerede böyle üfürükten işler var onlarla uğraşsınlar.

eskiden B alanlara bişi dıyemez, kanun çıktıktan sonrasına yurur...gerıye lehte olan hukumler yurur... :cool:
ancak otm.vites.B1 alanlar, düzvites B kullanması-alışması zor olacağı için yasak olabilir yani... otm.vites kullanımı kısa sürede alışırsın, düz vites de pedal uyumunu yakalaması uzun sürer... :eyv

Bu olay şu an geçerli değil, AB uyum yasalarına göre sürücüye düzenli eğitim verildiği sürece otomatik ve manuel araç kullanmak için yalnızca tek bir lisans yeterli.

Saçmalık , benim aracım düz vites fakat şirkette lincolin , range rover , bmw 7,50 , porsche cayenna , volkswagen toureg . İşim gereği bunları kullanıyorum ve hepside otomatik . Şimdi bunları kullanmam yasak mı yani çok gereksiz bişey bu . Günde saat bu araçlardan birini sürücem diye para bayılıp ehliyetmi alıcakmışım çok gereksiz .

lüx otm.jipleri kullanamadığın vakit, haber et zevkle kullanırız kardeş... özellikle chayen ve navigatör tercihim beya... :cool:

Geri