Otomatik Viteste Şiddetli Vitese Geçme Sorunu

kaptan5830

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım D vitesinde kalkıp yol aldıktan sonra 1. Vitese 3000 devire kadar geliyor biraz bekliyor ve sarsıntılı 2.Vitese geçiyor. Bu konu ile ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Tahminimce araç biraz çabuk hızlansın diye gaza fazla yükleniyorsunuz. Aracı gazla siz hızlandırırsanız yani araç hızlandıkça gaza siz basarsanız bu sorun ortadan kalkacaktır. Zaten öyle yapıyorum diyorsanız, servis yolu görünüyor sanırım.

Tahminimce araç biraz çabuk hızlansın diye gaza fazla yükleniyorsunuz. Aracı gazla siz hızlandırırsanız yani araç hızlandıkça gaza siz basarsanız bu sorun ortadan kalkacaktır. Zaten öyle yapıyorum diyorsanız, servis yolu görünüyor sanırım.

Evet Hakkı Bey bugün öyle denedim hızlı kaldırarak denedim sorun yoktu fakat yavaş giderken oluyor bu. Ağır ağır 3000 devire çıkıyo biraz duruyo pat birden sarsıntılı 2. Vitese geçiyor.

Sanziman yagini bir kontrol ettirin derim.. Yag eksiltmis ise vuruntu yapabiliyor, ya da sarsinti...

ben de megane 2 de aynı sorunu yaşıyordum birgün ankaraya gittiğimde bir ustaya götürdüm elektrovanalar değişecek dedi değişti yağı da değişti sorun bitti.sanırım elektro vanalarda olabilir.

ben de megane 2 de aynı sorunu yaşıyordum birgün ankaraya gittiğimde bir ustaya götürdüm elektrovanalar değişecek dedi değişti yağı da değişti sorun bitti.sanırım elektro vanalarda olabilir.

Verdiğiniz bilgilerden ötürü çok teşekkür ederim en kısa zamanda servise gideceğim. Ayıptır söylemesi ne kadar fiyat tutmuştu ?

Aynı problem benim aracimdada var ( 2011 megane 1.5 110 edc ) problemi giderdiniz mi gidersiyseni nasil giderdiniz acaba bilgi verebilirmisiniz

Geri