Beyler konu clio 4 oldugu icin buraya actim konuyu. Simdi konuyu sizinle uzun uzun paylasmak istiyorum ve her turlu yardima acigim. 28 kasimda clio 4 1.5 dci icon icin siparis verdik. Arac subat teslimati gorunuyordu ama tabiki teslimat yapilmadi. UStune bize siz zaten martta istemissiniz arabayi dediler. Gecen hafta sali gunu (19 mart) arayip sikayet ettik ve hemen ertesi gunu (20 mart) bizim aracimizin geldigini pesinati yatirip makbuzla vekaleti getirmemizi istediler. Belgeri verdikten sonra aracin pazartesi gunu (25 mart) teslim edilecegini soylediler ama sabah arayinca bizimle dalga gecer gibi sizin daha arabaniz bile gelmemis nisanin ilk haftasi gelcek dediler!!! oyak kampanyasi arac teslimatlari subat ve mart sonuna kadardir. Biz mahkemeye basvurcaz ve ben fransadaki merkeze tum durumu toplayip ingilizce yazicam durumu. Sorum su; Biz hangi mahkemeye gidebiliriz, nasil bi durumla sikayet edebiliriz? buarada bizden sonra siparis verip bizden once araclarini teslim alan arkadaslar oldu. Sagolsun onlarda mesaj atip yardim etmek istio. Lutfen bilgilerinizi onerilerinizi benimle paylasin.