19bao07
Bilgi Girilmemiş
satların denızdekı 3 saat olayını hıc duymadım ama cehennem haftası da orda soylendıgınden cok daha beter bişey.. youtube da goruntulerı de vardı hatta , bıldıgınız lagam cukuruna gırıp 1 gune yakın orda bekletıyolar arada yukardan yıyecek atıyolar falan , kapkaranlık heryer . denız astsubayı arkadasım var o bıara cok ıstıyodu sat olmayı bayagı anlatıyodu egıtımlerı falan ordan bılıyorum az cok ne çeşit psikopat olduklarını
bordo bereli de tanıdıgımız bı albay vardı , emeklı oldu ankarada mustakıl bı evı var buyuk bahcelı ve heryerı bubi tuzaklarıyla dolu , kendınız gırsenız dırek pertsiniz yani
kulak olayı da yazılmamıs onu da yazıyım , bordo berelıler öldürdükleri teroristlerin bı kulagını keser alırlar ( dedıgım albaydan ve bı kac bordo berelıden daha duydum %100 dogrudur ) .. kendı aralarında yarışırlar falan. gölcükte bırıyle muhabbetımızde koleksıyon ne durumda demıstı astsubay arkadasım , bordo berelide 72 tane var , aslında 73 olcaktı ama bırını aynı anda vurmusuz dıger arkadasım almıstı dedı , ben dumur olmustum

kulak olayı da yazılmamıs onu da yazıyım , bordo berelıler öldürdükleri teroristlerin bı kulagını keser alırlar ( dedıgım albaydan ve bı kac bordo berelıden daha duydum %100 dogrudur ) .. kendı aralarında yarışırlar falan. gölcükte bırıyle muhabbetımızde koleksıyon ne durumda demıstı astsubay arkadasım , bordo berelide 72 tane var , aslında 73 olcaktı ama bırını aynı anda vurmusuz dıger arkadasım almıstı dedı , ben dumur olmustum