Özel servis öneri İstanbul Avrupa yakası

tunahanatahan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Forumda yeniyim, arama yapamadım yazdım ama çıkmadı kusuruma bakmayın düzenli gittiğiniz güvenilir servis var mı hocam ist avrupa yakasında oturuyorum ist yakınlarında her yere giderim özel olmak şartı ile servis 110bin bakımına 1500 küsür fiyat verdi özelde ne kadara yaparız aracım clio4 otomatik

topkapı teknik oto sanayi eski yeşil kunduranın orda baykan kardeşler.yine aynı sitede ke-ir oto var şiddetle tavsiye ederim.kenan usta.

​Dışarda yarı fiyatına yaptırırsın

Ikamet neresi.. kasimpasa da çok.iyi bir renault ustam var fiyatlari da uygun her turlu de nazimiz gecer çok sukur.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

topkapı teknik oto sanayi eski yeşil kunduranın orda baykan kardeşler.yine aynı sitede ke-ir oto var şiddetle tavsiye ederim.kenan usta.

Ke-ir otoyu ben de tavsiye ederim. Yalniz Kenan usta dukkanin sahibi bildigim kadariyla, Burhan Usta ilgileniyor bakimlarla. Yazin triger degisimi yaptirdim, sohbeti ve ustaligindan cok memnunum.

Ke-ir otoyu bende tavsiye ederim. Burhan Ustaya periyodik bakım ve fren balata değişimi yaptırdım. Renault sahibi özel servis arayanlara tavsiye ederim.

Geri