memo_16
Bilgi Girilmemiş
valla haftaya bende bi alanya yapmayı planlıyom ama hadi hayırlısı bakalım biz ne ile gitcez 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anladım aslında önemli olan kazasız belasız ulaşmak ama metroyu bende önermiyorum metro hariç hepsi olabilir aslında![]()
abi o durumda bile espri yapmış ya helal olsun seviyorum öyle insanlarıBenim aslında iyi derkenki amacım, hangisi hızlı gitmiyor, hangisinin şoforleri kurallara uyuyor diyeydi.
Metroyla ordudan konyaya giderken, şöför bey uyuyakalmış, yol tek şeritten çift şeride ayrılırken ters şeride giriyor. Girdiği saniye fark edip refleksle kendi şeritimize doğru direksiyon kırıyor. Koskoca otobüs yaklaşık 1 metre belkide daha fazladır, genişlikteki hendekten atladı. Sağa sola yatarak gitti otobüs, beşik gibi sallandı yani 4-5 seferden sonra düzeldi. Ondan sonra otobüs yolculuğundan korkarım.
Bu arada yanımdaki abi korkudan koluma girmişti.İnsanlar bağırdı tabi, otobüs düzelince kolumdan çıktı yanımdaki, "korkmayın, şöfor bey sabah olunca uyandırmak istedi bizi" diyo.
![]()
Abi Güney Akdeniz en erken saat 13de war.Güney Akdeniz battımı yaw:aytuğ:aytuğ:aytuğfulll Travego hemde şöförler kurt![]()
Ya herzaman olacak diye bir kural yok ama, metronun şöförleri aşırı hızlı kullanıyorlar. Ondan "artık" istemiyorum.abi o durumda bile espri yapmış ya helal olsun seviyorum öyle insanlarıbi ara haberlerde sürekli yanan otobüsler vardı hepside metronundu bende o yüzden binmek istemiyorum yani 1 kere bindim oda çok mecburiyetten ve korka korka oldu
![]()
Gidilip görülmesi gereken yerler.valla haftaya bende bi alanya yapmayı planlıyom ama hadi hayırlısı bakalım biz ne ile gitcez![]()
Abi Güney Akdeniz en erken saat 13de war.Biz muhtemelen saat 6 civarı ankarada olcaz. Oradan en erken saatte araba bakıyorduk işte. Neyse özkaymakta karar kıldık sanırım ya.
![]()
E oda eski firmadır hoş ben 10 senedir otobüse binmediğimden şimdi nasıldır bilmiyorum ama bizimkileri hep Güney Akdenizle gönderiyordum epey keyifli yolculuklar yapıyorlardı Allah kaza bela vermesinde gerisi boş mangalı yakayımmı:aytuğ
Abi ablamın ameliyatı hayırlısıyla geçsin, mangalı da yakarız nargileni de içersin ayarlarız onu.
Doktorun belirli ameliyat günleri varmış. 7si doluymuş aslında ama bazen gelmeyenler oluyormuş. Gelmeyenler olursa 7sinde olacak, olmazsa 20sini bekleyeceğiz. Her harükarda 7-20 mayıs arası yansın abi o mangal.![]()
Yok abi saol.aaa ameliyattan haberim yoktugeçmiş olsun Allah acil şifalar versin varmıdır bize düşen bir şey yapalım?