Parçalatmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shaldos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shaldos

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar

sizlere belkide garip bir soru soracağım. eşimin sağlık sorunlarından dolayı acil nakite ihtiyacım oldu. araç üstünde haciz olduğu için aracı satamıyorum bu yüzden parçalatmak istiyorum tabiri caizse. arabamı bu şekilde parça niyetine kaça satabilirim. Hastane tedavi masraflarını acil karşılamam gerekmektedir.

Öncelikle geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin;
Ne yazıkki hacizli bir aracı satmak suçtur diye biliyorum.Yapmayın derim ben.

bendde istemiyorum ama işte doktor kolon kanseri diyince ve hastalık başlangıç aşamasında olduğu için ameliyat parası toparlamam lazım bu illetten kurtulmak için.. bu yüzden parçalatmayı düşünmekteyim istemeden de olsa :(

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Sosyal güvenceniz yok sanırım ama bu konuda sosyal kuruma müracaat ederseniz size yardımcı olacaklarını sanıyorum. Arabanızın hacizli olduğunu söylemişsiniz, bu haciz kredi kullanımından dolayı ise siz arabanın kredilerini aksatmadığınız sürece bir sorun yaşamazsınız, ama gün gelir ödeyemezseniz banka araca haciz işlemi yapacaktır. Bu durumda mal sizden çıktığı için bankanın malını çalmak yada zarar vermekle suçlanabilirsiniz.

Geçmiş olsun Aykut abinin dediği gibi bankanın malını çalmış olursunuz eğer kredi çektiyseniz.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar verir inşallah..

Geri