Park halinde duran aracımıza vurdular... ne yapmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joyclio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

joyclio

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar Aracımız yol kenarında dururken ehliyetsiz bir çocuk arabalarımıza zarar verdi. ßenim aracımın sol arka teker üstünde göcük ve kapı ucundaki boyayı söktü.. hemen önümde ki opel corsayada vurup dağıttı.. şimdi ßen bu aracı nasıl bir işlem yaptırmalıyım sigorta kasko işine girmeden ? yada mini onarım diyorlar yaptırırsın hasar kaydı çıkmaz diyorlar (axa sigorta).. Çocuğun babası geldi ve yaptıralım neyse karşılıcam dedi ehliyet olmadığı için ? Boyasız göçük çektirme durumları varmış. Serviste götürsek cepten yaptırsak yinede hasar çıkar mı ? ßursa bölgesinde yaşayan ßu işler daha önce başına gelmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Aracıma hasar kaydı yazılsın istemiyorum açıkçası..normal bir ustada yaptırmak ne kadar tutar tahmini ? daha önce başına gelmiş arkadaşlar tecrübelerinden yararlanmak istiyorum..
attachment.php
attachment.php

Geçmiş olsun pek belli değil pazarlık olsun..geçen de ben yolda dururken kadın sürücü geldi sol arka çamurluk taktı.plastik olduğundan tak dedi geri yerine geldi çok az bir iz kaldı onemsemedim.

Geçmiş olsun, boyasız çektirme yaptırman hasarlı kazaya girmez. Normal servisinde yaptır ve ücreti neyse ödesinler bence.

evdekiler autoking götürdü 200 tl hallederiz demişler.. ßu autoking için bazen kötü bazen iyi şeyler duydum arkadaşlar ne diyorsunuz daha önce yaptıran var mı? başka ustalara da göstermekte fayda var mı? yorumlarınızı bekliyorum

evdekiler autoking götürdü 200 tl hallederiz demişler.. ßu autoking için bazen kötü bazen iyi şeyler duydum arkadaşlar ne diyorsunuz daha önce yaptıran var mı? başka ustalara da göstermekte fayda var mı? yorumlarınızı bekliyorum
Karşı taraf karşılayacağı için orada yaptırın. Autoking her Şubesi berbat değildir. Gittiğiniz yaşadığınız yerin adını örnek " sakarya Autoking sikayetvar" diye aratın birşey çıkmazsa demekki çok uçuk işleri yoktur. Geçmiş olsun.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun tekrardan.

Gecmis olsun..

Samsung Edge ile gonderildi

şu yolu izle servisle anlaşın hasarkaydı olarakdeil pasta cila olarak kayıt girsinler enmantıklısı bu geçmiş olsun.

arkadaşlar axa sigorta aradım 150 tl ye kadar serviste yapılan hasarlarda bir sıkıntı olmaz mini onarım kapsamında kasko delinmez dedi mini onarım serviste uygularız dedi.ama kayıtlara geçer dedi.. ßenim amacım arabanın böyle küçük şey için serviste cıkacak abartı onarım ücretinin tramere geçmemesi.. 200 tl autoking fiyat verdi. . başka bir yer 350 dedi. normal sanayide bi ustaya götürmek mi yoksa autoking de yaptırmak bu arada kaldım. yoksa serviste kayıtlara geçsin diyip servise götürmek mi.

Arabayı hemen satma gibi düşünceniz yoksa serviste yaptırın içiniz rahat olsun.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri