Park lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefa46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senin araç kangoo 2 mi

Dr abi benim aracim clio 2 kirmizi stop var faz 1 yani gunduzleri stop farlari fazla net olmadigini dusunuyorum bunu nasil belirgin yapabilirim ?

Dr abi benim aracim clio 2 kirmizi stop var faz 1 yani gunduzleri stop farlari fazla net olmadigini dusunuyorum bunu nasil belirgin yapabilirim ?

kırmızı renkli cree led almanızı tavsiye ederim en az 50w olmalı tavsiyem bu ben kendi aracıma sinyal geri vites stopları cree led en güçlü tipinden Önerim bu stoplarin dışı kırmızı ise içide kırmızı olmalı beyaz olunca soluk kırmızı oluyor

Cağatay senin aliexpresten aldıklarının linkini arkadaşa veriver modeline bakıp aracına uyumlu olanlardan alsın ben telefondan bağlanıyorum evde olsam atıvericem

Him peki nerden bulabilecegim bir yer varmi nette bazi yerler kazikliyor o yuzden soruyorum abi

Cağatay senin aliexpresten aldıklarının linkini arkadaşa veriver modeline bakıp aracına uyumlu olanlardan alsın ben telefondan bağlanıyorum evde olsam atıvericem
Abi benim aldığım ledler linkleri Fiyatları değiştiğininden çoktan öldü cree 50w p21/5w cree diye araticak

Tamam abi saol bilgi icinde tesekkur ederim abi :)

Abi benim aldığım ledler linkleri Fiyatları değiştiğininden çoktan öldü cree 50w p21/5w cree diye araticak
Senin ledler ucuzladı takip ediyorum onları ben senin verdiğin linki tıkladığım zaman gelen sayfada mavi yazılı yer var. Onu tıkladığın zaman güncel fiyatının olduğu sayfaya gidiyor.

Geri