Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracımıza yaptığım uygulama buyurun arkadaşlar elimden geldiğince anlattım Köyde vakit boş olduğundan rahatça yaptığım uygulama , benim 4 5 saat vaktimi aldı fakat keyfi olduğundan birde anlatım olunca . Diğer aracımıza yaklaşık 35 dakikada bitirmiştim montajını
Teşekkür ederim sağolun Ben araçlarımızn işini kendim yapmayı severim ustaların özensiz ellerine bırakmaktansa kendim uzun vakitte tadını çıkararak yapmayı daha çok seviyorum
Ellerine sağlık kardeşim. Güle güle kullan. Bende yapabildiğim bir çok şeyi kendim yapmayı severim. Ama bazen öyle oluyor ki tıkanıp kalıyorsun. İşte o zaman yanında bilen birisi olursa daha güzel oluyor.
Ellerine sağlık kardeşim. Güle güle kullan. Bende yapabildiğim bir çok şeyi kendim yapmayı severim. Ama bazen öyle oluyor ki tıkanıp kalıyorsun. İşte o zaman yanında bilen birisi olursa daha güzel oluyor.
Sağol Hakkı abi teşekkür ederim Ben bu tarz şeylerle uğraşmayı seviyorum yani arkadaşların megane araçlarına double montajı , gösterge rengi değişimi vb gibi şeyleride kendim yaparım genelde