Park sensörü taktırmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan becker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

becker

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracıma park sensörü taktırmak istiyorum fakat aracta orjinal gibi durmasını istiyorum.mesela benim aracım gri normal tampona gri alt plastiğe ise siyah yani orjinali gibi.tavsiye edeceğiniz bi marka var mı?

Tampona Takılıyor Diye Biliyorum . Renginide Aracın Rengine Göre Yaptırabilirsin .

tampona takılıyor ama ben orjinal gibi olsun istiyorum sağ ve sol normal tampona ortaya ise plastiğe :)

başka cevap yok mu?

yetkili servisten orjinalini taktırın..biraz pahalı ama daha iyi olur eminim..orjinali tampona takılır..hem daha verimli olur..tampon rengine de boyatabilirsiniz..

tampona takılmasını tavsiye ederim. ne kadar aşağı inilirse kirlenme artacağından yalancı uyarı alma ihtimali artar

normal piyasada 40 tl civarı işe yarayanlar var.peki serviste ne kadardır? ve sensörü boyasak sıkıntı olur mu?

hiç bir sıkıntı olmaz..servis garantili ürün tercih etmeniz aracınız açısından daha iyi olur..40-50 liralık park sensörlerine açıkçası güvenmem..

Serviste taktırın bence hem orjinal gibi gözükür dışarıdan hemde uyarı ses hoş olur.
* 2010 Era'ya sonradan park sensörü taktırmıştık inanılmaz kötü,rahatsız edici bir ses çıkarıyordu uyarılarda ama 2012 Fluence'de orjinal var gayet hoş bir sesi var orjinal-çakma alakası olduğunu düşünüyorum.

bende çinden sipariş verdim bakalım gelirse nasıldır o zaman

Geri