Park Sensörü Uyarı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhreno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhreno

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Mar 2019
Mesajlar
37
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
Merhaba megan 4 sedan aracım var. Dün otoparkta aracı park ederken arkasını kolona vurdum, yavaş olduğum için 4 yerde serçe parmağı kadar boyaya hafif parmakkadar göçüğün düzeltilmeye ihtiyac var.
Park sensöründe bir yavaslık olduğunu düşünüyordum.
Uyarı olarak yazıyorum park sensörüde kolana vurduktan sonra ötmeye başladı.... Sizde dikkat edin
 
Zaten megane da kronik sorundur bu da. Sensör 1 sn gecikmeli geliyor vurduktan sonra dıtı alıyorsun :D Kimse sensöre güvenerek yanaşmasın gözle mutlaka kontrol ediniz. Bu arada yenisi ile degişsenizde sorun çözülmüyor..
 
Renault denizi geçip derede boğuluyor. Ne güzel yaklaştığın açıdan ses veren sensör koymuşlar ama çalışması bir tuhaf clioda daha iyiydi. Birden bağırıyor resmen değdikten sonra. Güven vermiyor yani alışamadım henüz. Kamera daha elzem oldu artık. Hanım hiç alışamaz. Arka da geniş biraz hb de yanlar tam sürtmelik :)
 
Geri
Üst