Pasta cilada kafa ütüsü

ReD

Akın E., T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar şimdi durum şundan ibaret pasta cila makinamız yakında geliyor sipariş verdik güzel kaliteli bir pasta cila markası lazım neyi önerirsiniz hangi markalar güzeldir hadi kafa ütüsüne

Meguiar's:eyv der noktayı koyarım:aytuğ:aytuğ:aytuğ

Makineyi hiç kullanmadıysanız çok fazla acele etmeyin . Önce youtube'da polish vidyolarını izlemenizi tavsiye ederim .

Ürün olaraksa
- 25 gr kil hamuru ( Pasta öncesi hazırlık için )
- Aracın sıfır olduğunu düşünürsek aşındırıcılık değeri düşük bir polish (Pasta) kullanmanızı öneririm . MEsela Meguairs m205 güzel bir ürün .
- M205 ile bir Polishing ped kullanırsanız ( Daireselleri almak için ) çok güzel olur .
- Son olarak da bir finishing ped takarsınız , Meguairs NXT alıp son finish geçersiniz .

Aracın ilk aşamada yıkanıp temizlenmesi şart . Derin çizikleriniz yoksa bu uygulama sizi çok memnun eder bence .
Hayırlısıylan arabamı alsam bende yapacam :)

Hemşo Ben'de Meguairs'dan başkasını pasta üzerine tanımam çok iyi sonuç verdiği garanti birazdaha araştırabilirsin yalnız önerim

''Meguairs''

:eyv

şimdi daha önce pasta yaptınmı diye soracaksınz bi bakayım yok valla yapmadım sadece marka bilmedigimden soruyorum ve pasta cila yapa yapa ögrenecegiz sadece yazıgım arabaya geliyor denek olacak yavrucak :D :D :D :D

G4 kingdir.. yoksa Meguiars !!

Geri