Patlama sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turkcom

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracımda örnek veriyorum 30 la giderken vitesin hakkı 2 dir. Ama 3. vitese atıp gaza kökleyince motor bölümünden çok küçük çapta bir patlama sesi geliyor pat pat diye 2-3 kere bazende araç ilk çalıştığında daha benzinden gaza geçmeden gaza basınca da geliyor aynı patlama sesi bildiğimiz silah sesi ama çok küçük çapta bu neyden kaynaklanır arkadaşlar bujilerden falan mı ?

Gazlı Araçlarda Genelde Oluyor Belli Bir Süre Gazlı Kullanımda Yapar O Patlamayı Bindiğim Gazlı Araçlarda Duydum O Sesi

Peki bir sıkıntı yaratır mı baktırmamız değiştirmemiz gereken şeyler var mı arkadaşlar buji kabloları değişirse sıkıntı kalkar mı ortadan

%75 buji kablolarından ve evet kalkma ihtimali yüksek

buji kablolarını ell kontrol et oynat takmaaya calıs..

Teşekkürler arkadaşlar yeni alınca arabayı böyle ufak tefek sorunlar çıkıyor daha önce de renault sahibi olmadıgım için sizlere danışmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın hayırlı geceler :)

Furkan'nında dediği gibi yüksek ihtimalle kablolardandır bi kontrol et sen en iyisi :)

buji kablolarında kaçak olma ihtimali yüksek

Aklıma gaz ayarıda geliyor. Ayar düzensiz olunca düşük devirlerde hoplama ve patpat yapabiliyor.

Geri