Peder beyin arabası Km si artmıyor araçlarının

edo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Peder bey de 2008 model Accent Era var.. araba daha 7000 küsür km de.. ilk muaynesine ben götürmüştüm o zaman daha da azdı tabi.. adamlar abi km mi düşürdünüz dedi yok yav dedim. araba yatıyor :) peder bey emekli adam ara sıra marketti bilmem neydi biner falan.. ben de pek kullanmıyorum o aracı. haliyle öyle duruyor. şimdi muayne zamanı yaklaşıyor.. valla utanıyorum.. adamlar bakacak km yine soracak km mi düşürdünüz diye.. peder bey arabalarına böyle biniyor hatta binmiyor.. ikinci sahibi sebepleniyor :)) sizce böyle olması iyi mi kötü mü ne düşünüyorsunuz..

bizden araba alanlar hep böyle mutlu ayrılmış hayır duası etmişlerdir :)) daha doğrusu peder beyden alanlar :P

Net bilgim yok ama aracin surekli yatmasi iyi degil...

Parayı bağlayıp yatırdıktan sonra anlamı yok benim için... Ama babanız emekliymiş zaten dediğiniz gibi araçla pek işi olmuyorsa belki hiç olmasa bile olabilir :)

o araba acil durumlarda çok işe yarıyor. peder beyin astımı var .. bir kaç kere acil hastaneye gittik. o araba da olmasaydı zor durumda kalırdık.. illa ki durması gerekiyor kapıda yani :)

Ara sıra dolaşsın ayakları açılsın hep yatmasın.Bende 2004 transit 350 L var 42 binde daha,işte oda ara sıra dolaşanlardan.

Merhaba;

Benim araçta 2000 model Clio Symbol 1.4 RNA 93.000 Km de daha aldığımda 75.000 Km deydi 2 yılda 20.000 Km yi yapamadık :) İşe gidip gelmekten arabaya binmeye vakit yokki :D Bankanın servisleri sağolsun...

20005 çıkışlı 2006 scenic II 32500 te :D babam çalışıyor, bende ankaradayım ondan vakit olmuyor pek, daha önce sattığımız clioda 99 çıkışlı 2000 modeldi 2005te satıldığında 27500de idi :D yani bizdede durum aynı ama araba babamın emekliliğini bekliyor :D

Geri