Merhaba Dostlar
Cumartesi günü aracımızın mutlaka bakım yaptırınız ışığı yandı ve bizde hemen abimiz işinin ustası olan MAZZİNİ Servis Müdürü Can bey'in yanında aldık soluğu.Aracım Clio 4 1.5 Dci Joy paket ve hemen tüm bakım malzemelerini Orjinal bir şekilde temin ettiler Motor Yağı İse Üzerin de Renault araçlar içindır yazan Castrol 5 w 30 5 litre olarak bakım işlemlerine başladılar.
Hepsinin fotoğraflarını paylaşacağım.
Yapılanlar
Disk Balata Kontrol
Arka Kampana Kontrol
silecek suyu kontrol ve takviye
Soğutma suyu Antifriz Ölçme
Alt Takım Kontrol
Servis Işığı söndürdükten sonra tüm filtreler değiştikten sonra
Ücretsiz olarak İç&Dış yıkama ve Motor yıkama yapıldı bütün bunların hepsi yapılırken siz gözünüz ile canlı canlı hepsini çayınızı kahvenizi içerken izleyebiliyorsunuz.
Üstelik Yanında Plakalık Hediye ve Ruhsat Kabı da hediye ediyorlar
ve Bunların hepsini çok uygun fiyatlarla yapıyorlar.ben çok memnun kaldım İzmir İçinde Servis ve ya Güvenilir Usta Arayan olur ise direk gözü kapalı gidebilir.Tek yapması gereken Kitapçı burak gönderdi demesi.
Şimdiden Herkese Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Cumartesi günü aracımızın mutlaka bakım yaptırınız ışığı yandı ve bizde hemen abimiz işinin ustası olan MAZZİNİ Servis Müdürü Can bey'in yanında aldık soluğu.Aracım Clio 4 1.5 Dci Joy paket ve hemen tüm bakım malzemelerini Orjinal bir şekilde temin ettiler Motor Yağı İse Üzerin de Renault araçlar içindır yazan Castrol 5 w 30 5 litre olarak bakım işlemlerine başladılar.
Hepsinin fotoğraflarını paylaşacağım.
Yapılanlar
Disk Balata Kontrol
Arka Kampana Kontrol
silecek suyu kontrol ve takviye
Soğutma suyu Antifriz Ölçme
Alt Takım Kontrol
Servis Işığı söndürdükten sonra tüm filtreler değiştikten sonra
Ücretsiz olarak İç&Dış yıkama ve Motor yıkama yapıldı bütün bunların hepsi yapılırken siz gözünüz ile canlı canlı hepsini çayınızı kahvenizi içerken izleyebiliyorsunuz.
Üstelik Yanında Plakalık Hediye ve Ruhsat Kabı da hediye ediyorlar
ve Bunların hepsini çok uygun fiyatlarla yapıyorlar.ben çok memnun kaldım İzmir İçinde Servis ve ya Güvenilir Usta Arayan olur ise direk gözü kapalı gidebilir.Tek yapması gereken Kitapçı burak gönderdi demesi.
Şimdiden Herkese Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Ekli dosyalar
Son düzenleme: