Pert springimi toplamışlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ardadrmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ardadrmz

Arda Durmaz, T.C Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
06-Ankara
İlanları dolaşırken birde ne göreyim.1 ay önce perte çıkan evlat springimi toplamışlar.:eyvtoplamayıp hurda idiriminden faydalanacaklarını sanıyordumhımm ama toplamıslar.çok duygulandım valla.:(pek orjinale sadık kalınmamış ama yinede güzel olmuş.alana hayırlı olur inşallah.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1992-lpg-li-temiz-arac-142191730/detay

• Beğen
Tepkiler: bthn00
vay be, 2.500'e mi vermiştin arabayı? demek ki alanlar kendileri baya uyguna mal ettiler. hemen elden çıkartıyorlar. karlı iş olmuş anlaşılan..
Çok da güzel toplamışlar helal olsun :eyv

Piyasadan araç toplayıp satıyorlar belli..

2500e vermiştim evet doğrudur.adam sırf bu işle uğraşıyor.nerdeyse tüm araçların parçaları mevcutmuş elınde kendısı usta zaten. işçilik zaten çok istiyorlar yoksa bende yaptırmak isterdim. .benden sonrada van'a gidecekti kazalı focus almaya.motoruda sıfırlamış cillop gibi olmuş maşallah :)

:( ahhh ahhhh , neyse olan oldu artık hayırlısı demek lazım askerden sağ salim dönde hızlı ve öfkeli bir mermi gibi reno alalım sana :eyv

u292k.jpg

:( ahhh ahhhh , neyse olan oldu artık hayırlısı demek lazım askerden sağ salim dönde hızlı ve öfkeli bir mermi gibi reno alalım sana :eyv

u292k.jpg

vay be seninle tanıştığım gündü kerem abi.daha dün gibi..flash bul abı bana gelene kadar hehe

• Beğen
Tepkiler: ROADFOX
[h=1]1992 lpg li temiz arac :)[/h]

• Beğen
Tepkiler: *Renault9
1992 lpg li temiz arac :)
sorsak ufak tefek sürtmeler var der :D stıckerları sökmemiş ona sevindim :eyv

• Beğen
Tepkiler: *Renault9 ve *USTA
Bir telefon açıp sormak lazım arabanın nesi var nesi yok diye. Bakalım söyleyecek mi?

Geri