pil de geldi mi 190 olucak inşallah

Abi bunu nasıl cektiniz program mi nedir bu merak ettim :)

Görüntüler sizden mi yoksa youtube dan birine mi ait bilmiyorum ama çok keyifli bir hobiye benziyor :)

Hem kamera hem program :D kamera cektikten sonra kameranin programi ile istedgm verileri istedgm alana yerlestiriyorum. Elektronik stabilizasyonu da cok iyi sarsintilari hic belli etmiyor

Benim. Bugun cektm. Ekrandaki verilerde tarih bilgisine bakarsan bugun oldugunu da gorursn zaten. Ama bi kac video goruntum daha war kanalimda.tek bu degil. Az cekmedi belediye otobusleri korkulu ruyasi oldu :D

Sız asmışsınız ya, neymiş o oyle, 120 km hız ne ya, makinenin resmini koyarmısınız! nasıl biseymiş o oyle :D

Sız asmışsınız ya, neymiş o oyle, 120 km hız ne ya, makinenin resmini koyarmısınız! nasıl biseymiş o oyle :D

resım nasıl eklenıyor bılmıyorum google gorsellerıne "vorza flux" yazarsan gorebılrsn. ancak bu arac vorza fluxlıktan cıktı baska bısey oldu :D yedıgı modıfıyenın haddı hesabı yok lastıklerı motoru elektonık devrelerı pılı mekanıgı şasesı de yenıden cızıldı . ayrıca 120 degıl :D 160 kusuru gorduk. 190 felan gormemız lazımdı ama henuz ısteıdıgmz pıl yurtdısından gelmedı elımızdekı pılın de kapasıtesı buydu o yuzden yaklasık 30 kmh kaybımız oldu.

resım nasıl eklenıyor bılmıyorum google gorsellerıne "vorza flux" yazarsan gorebılrsn. ancak bu arac vorza fluxlıktan cıktı baska bısey oldu :D yedıgı modıfıyenın haddı hesabı yok lastıklerı motoru elektonık devrelerı pılı mekanıgı şasesı de yenıden cızıldı . ayrıca 120 degıl :D 160 kusuru gorduk. 190 felan gormemız lazımdı ama henuz ısteıdıgmz pıl yurtdısından gelmedı elımızdekı pılın de kapasıtesı buydu o yuzden yaklasık 30 kmh kaybımız oldu.

:kupa hızlıresım yukle comdan resmi yukle forum yazan kısmı kopyala yapştır tamadır :) Çok pahallı bir oyuncak bu yahu

Son düzenleme:
Benim arabadan hizli gidiyo :)

Çok güzel bir makina ya, biraz araştırdımda tüplü bi şahinle aynı para [emoji4] pahalı bi oyuncak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri