Pişmanlık..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZU_ZU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZU_ZU

Bayan Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba tekrar,

2016 yılı Kasım ayında almış olduğum sıfır aracımın teybi alımdan bir ay sonra bozulmuşt, burada bahsettim diye hatırlıyorum, garantiden değişim nihayet yapıldı. Ancak şimdiki sorunumuz ise deri direksiyon soyulması. Bu benim şanssızlığım mı bilemedim, var mı başına gelen ?' Sanmıyorum. Mesele sorunun çözülmesinden ziyade insan araçtan da markadan da soğuyor resmen..Sanırım pişmanım bu markayı tercih ettiğim için..

Araç : 1,2 Icon Clio 120 hb mt

direksiyonda soyulma bende mevcuttu hemde aracın garantisi bitmişti iyi niyetten 110 binde değişimini yatılar tabikide hep yetkili servise gidiyorum sizde gösterirseniz yapacaklarını düşünüyorum.

direksiyonda soyulma bende mevcuttu hemde aracın garantisi bitmişti iyi niyetten 110 binde değişimini yatılar tabikide hep yetkili servise gidiyorum sizde gösterirseniz yapacaklarını düşünüyorum.
Komik olan da zaten sizinki yıllar sonra ya da atıyorum 100 binde ya da bir yıl sonra benimki ise 5. ayında :)

süre olarak erken olmuş, özellikle yüzükle kullanımda heleki çoklu yüzükle yıpranma süresi hızlanıyor.

bende 2. yılın sonunda garantiden değiştirmiştim. şahsen direksiyon soyulmasını pişmanlık nedeni olarak görmüyorum:)

süre olarak erken olmuş, özellikle yüzükle kullanımda heleki çoklu yüzükle yıpranma süresi hızlanıyor.

bende 2. yılın sonunda garantiden değiştirmiştim. şahsen direksiyon soyulmasını pişmanlık nedeni olarak görmüyorum:)
Ne uzun tırnak ne de yüzük kullanırım araç kullanırken. Vallahi o kadar sıfır araç kullanmış biri olarak ben görüyorum,1. ayda bozulan teyip direksiyon yarın baska bişey vs.

Sadece araç olarak değilde kusursuz ürün yoktur diye düşünüyorum.

Beenimde geri görüş kamerası bozuldu servis yenisi ile değiştirdi.Vites topuzu krom parça kırıldı yenisi ile değiştirildi. Değişen parça vites geçişi yaptığımda boşluktan dolayı elime takılıyordu tekrar gittim.Sanırım versiyon farkı oluşuyor yine garanti kapsamında değişti. Akü zayıfladı (anfi ,ayna katlama,cam kaldırma modül baya müdahale yaptırdım ) şarj edelim dediler taktık olmadı akünün değişmesi lazım denildi iyi niyet kapsamında garantiden değişti.

Her servis illaki bir olmuyor ama şimdiye kadar tüm müdahalelerde garanti kapsamında işlem yapıldı. Aracın garantisi Kasım ayında dolacak.Ondan sonra Allah kerim.

Herşeyi kafaya takınca insanın psikolojisi bozuluyor.Sizde servise gidip durumu anlatın yardımcı olacaklardır.

Araç temizliği yapılırkende ucuz kimyasal malzeme kullanmış ve deforme olmuşta olabilir.

Sadece araç olarak değilde kusursuz ürün yoktur diye düşünüyorum.

Beenimde geri görüş kamerası bozuldu servis yenisi ile değiştirdi.Vites topuzu krom parça kırıldı yenisi ile değiştirildi. Değişen parça vites geçişi yaptığımda boşluktan dolayı elime takılıyordu tekrar gittim.Sanırım versiyon farkı oluşuyor yine garanti kapsamında değişti. Akü zayıfladı (anfi ,ayna katlama,cam kaldırma modül baya müdahale yaptırdım ) şarj edelim dediler taktık olmadı akünün değişmesi lazım denildi iyi niyet kapsamında garantiden değişti.

Her servis illaki bir olmuyor ama şimdiye kadar tüm müdahalelerde garanti kapsamında işlem yapıldı. Aracın garantisi Kasım ayında dolacak.Ondan sonra Allah kerim.

Herşeyi kafaya takınca insanın psikolojisi bozuluyor.Sizde servise gidip durumu anlatın yardımcı olacaklardır.

Araç temizliği yapılırkende ucuz kimyasal malzeme kullanmış ve deforme olmuşta olabilir.
Beterin beteri var diyosunuz :) Götürücem yarın kısmetse..Teşekkür ederim.

iki konuda da talihsizlik sizi bulmuş. garantiden değişimde bana zorluk çıkarmadılar. ellerinde varsa yarım saat gibi bir sürede hallederler yada sipariş verirler gelince sizi ararlar

Renault bu tip konularda müşterisini üzmez eğer araç servis bakımlıysa. MAİS müşteri hizmetlerini arayın 444 66 22 şikayetinizi iletin eminim ilgileneceklerdir. Benim 6 yaşındaki arabamın soyulan vites topuzunu ikiletmeden değiştirdiler.

Benim arkadaşımda megane 3 vardı 3 defa direksiyon soyuldu diye garantiden değiştirdi direksiyon, el freni, vitesi
şuan opel mokka var onunda direksiyonu soyuldu opel bu kullanıcı hatası biz sökelim direksiyonu siz kaplatın biz tekrar montajını yaparız burda dedi ...

Geri