Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aileye hoş geldin Piyensess artık Renaultun bütün modellerinin ve özelliklerini bilmek zorundasın forumumuzun katılım şartı budur Murat Karahansana bu konu dayardımcı olacaktır Aracında ayırlı uguru olsun Maşallah Ateş ediyor
Hoşbulduk Burak can! hmmm şeyyy eeee kem kümm...tmm tmm bi ara öğrenirim..en azından bi kısmını biliyorum modellerin..şimdilik yeterli diye düşünüyorum :girl sağolsun Murat yardımcı oluyoo..sizinde paçanıza yapışırım ona göre
Ben bu aykut karabulut ve burak yılmaz ı üstüne de usta mı bir sarsam sarmalasam seviyorum sizi beaa artı hakkı abi de yatırın yanıma şarkısı ile bize katılsa kayseriden hehe