Plasti-dip nedir?

mayhem

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
plasti-dip nedir? nerelerde kullanılır? kullanan arkadaş var mı? öneri - tavsiye varmı?

Acaba dayanıklılığı ne kadar. 1 ay için falan arabanın rengini değiştirmeye değer bence, bir de fitillerdeki boya kolay çıkıyor mu, maliyeti nedir ?

Bu kadar basitse Coupemi kırmızıya boyamak isterim :)

bi yerde yırtıldıkça tekrar yapıyorum diye bişey okumuştum.
tırnakla falan soyuluyormuş işte..

Clio 4 aracımın ön ve arka logolarına 2 gün önce uygulattım mat bir görünümü var ve gayet memnumum şimdilik.Dayanıklık için bişey diyemem tabi

Çağımızın yeni buluşu :) Benim zamanım da bunlar yoktu 2010 da folyo kapattık komple. :)

Şuan jantlarımda plasti-dip kaplama var. Gövedelerde sorunyok ama kenarlarına ince atıldığı için basınçlı tabancayla su tutulduğunda kesilmeler ve kalkmalar oluşuyor.

1 ay dayanır onda sıkıntı yok ama uzun vadeli dayanmaz. max. 2 ay sonra iyice atmaya başlar. komple arabayı kaplatmayı düşünmeyin 1 adet sprey kutusu seklinde satılanları 30 lira civarında. komple arabayı siz düşünün.

Aracıma kendim uyguladım, Fotoğraflarına forum profilimden ulaşabilirsin :) Görüntü gayet hoş oluyor. Dayanıklılıkta söylenenin aksine 1-2 ay dayanır değil. Attığın kata bağlı olarak değişir. 5 kat boyarsan 6-12 ay arası gider. Ben 8 kat boyadım öyle kolay çıkıcak gibi durmuyor. ;)

bu video dakine benzer birşeyi kastamonu da görmüştüm jantı boyuyordu sonra ortadaki logonun olduğu yeri aynı bunun gibi söküyordu

Ben tamponlarin siyah yerlerine yapmistim, iki kat attim, bir sure sonra basincli suyu yedikce dagildi, bende söktüm, sökene kadarda canim cikti

Geri