Polisten uyarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganne

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
deterjan, parfüm diye uyuşturu koklatıp. bayıltıyorlarmış....
dikkatli olunuz. başıma gelmez demeyin. gelebilir...

(bana ptt kargo aracılığı ile 50tl takmışlardı. evde yoktum, kapıda ödemeli gibi yollamışlar, şampuan almışım güya, içine suyu koymuşlar :) )

Paylaşımın bilinçlendirme adına çok güzel ama sana yapılan dolandırıcılıktan dolayı geçmiş olsun kardeşim. Ülke kokay para kazanmak için savaşan köpeklerle dolu :berbat

tşk ederim. kontör, paranızı teröristler alacak bankadan çekin derken şimdi de bu başlamış işte.

faydalı hatırlatma için çok teşekkürler. başkasının başına gelen bizimde başımıza gelebilir... mümkün olduğunca dikkatli ve bilinçli olmaya gayret göstermeliyiz

faydalı hatırlatma için çok teşekkürler. başkasının başına gelen bizimde başımıza gelebilir... mümkün olduğunca dikkatli ve bilinçli olmaya gayret göstermeliyiz

evet. prof. dr. canan karatay bile son anda şu banka-terorist oyunları ile dolandırılmaktan kurtuldu.
işte dikkatli ve bilinçli olmak çok önemli. zekayla ilgisi yok dolandırılmanın bence:)

Uyari İçin Tskler :eyv :eyv

Paylaşım için teşekkürler

bilgi için çook teşekkürler kapıya gelenleri ilgilenmiyorum diye gönderiyorum her konuda tavsiye ederim

Allah'tan sitemize dilenci veya satıcı giremiyor. Ama dikkatli olmakta fayda var her zaman için. Bilgilendirme için teşekkürler.

Faydalı bilgilendirmen için teşekkürler :eyv

Geri