PS4 duyuruldu.

GT6 ps3 için geleceğini geçende ps kulübünde açıkladılar . İllaki ps4 için de yazıcaklardır oyunu :) Forza bence daha iyi detay konusunda . Xbox da oyun oynamadım ama oynamak istiyorum ,nasıl birşey merak ediyorum . Ps4 fiyatı Türkiye de 2000 lira lı rakamlardan satılmaya başlar diye düşünüyorum .

Ben bu konularda geri kaldım, artık bizim oğlana alırız ;)

daha elime ps 3 almadım :D

GT6 ps3 için geleceğini geçende ps kulübünde açıkladılar . İllaki ps4 için de yazıcaklardır oyunu :) Forza bence daha iyi detay konusunda . Xbox da oyun oynamadım ama oynamak istiyorum ,nasıl birşey merak ediyorum . Ps4 fiyatı Türkiye de 2000 lira lı rakamlardan satılmaya başlar diye düşünüyorum .

Xbox ile grafik ve performans konusunda pek bir farkı yok kimi oyunda ps3 daha iyi fps veriyor kimi oyunda xbox ama ps3 un daha yaygın olması onu daha kullanılabilir hale getiriyor fakat xboxta bulunan Kinect özelliği bence ps3 move dan çok daha iyi :) bakalım xbox 720 nasıl olucak asıl onu merak ediyorum :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende PS2 den sonrası yok .
En sevdiğin Gran tourismoyu bile oynayamadım :( GT1-GT2-GT3-GT4 bunları oynadım )

ps 1 bile almadim bilgisayardan devam :D

Müthiş olacağa benziyor. Sabırsızlıkla bekliyorum. :)

[video=youtube;wPeBWguyGjM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wPeBWguyGjM[/video]

Çok güzel paylaşım eline sağlık o halde söyliyim PS3 ümü satışa çıkartıyorum dört alabilmek için .... ilgilenler pm atsın :eyv

Çok güzel paylaşım eline sağlık o halde söyliyim PS3 ümü satışa çıkartıyorum dört alabilmek için .... ilgilenler pm atsın :eyv

Haha :D Bende öyle yapıcam abi :D

Geri