Pulat AnKaRa da ve KT(f7r) Coupesi

İyi dilekleriniz icin tesekkurler piyasaya gore fazla verdim mahsus cogunun durumu belli. Bunda sadece gorsel olarak ugrasilacak kucuk isler var zlz gibi bastan yaratmaya gerek kalmayacak :D

İyi dilekleriniz icin tesekkurler piyasaya gore fazla verdim mahsus cogunun durumu belli. Bunda sadece gorsel olarak ugrasilacak kucuk isler var zlz gibi bastan yaratmaya gerek kalmayacak :D

Abi özüne döndün yani :D Hayırlısı olsun...

Bu arada Armagana ve Onur abiye tesekkurler beni yalniz birakmadilar. Ozellikle Armagan resmen 3 parcaya ayrildi. Yordum seni kardesim hakkini helal et :)

hayırlı ugurlu olsun bu araç bu F7R seninle bütünleşmiş görünüyor :) bu arada mavi coupenin aynalar 10 numara :eyv

Valla bende dün gelmeyi istedimde kırıkkaleye gittik yalan oldu herşey abi allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullan

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan abi :)

Oze donduk doner donmez Onur abi 2-3 boy yasladi ne oldum anlayamadim :aytuğ Filitre bujiler ve kat iptalinden sonra bakacam ne fark olacak. Birde arabayi aldigim Sevim ablama ayrica tesekkurler oglen yemegi ve hos sohbet misafirperligi icin. Annem ile yasit belki ama ruhu kesinlikle benden genc. Saygilar sunuyorum ablacim serseri kizina iyi bakacagim :)

Hayırlı Olsun

İyi günlerde bin abi :)

Bu arada Dr.Renault ekibine de teşekkürler.Saolsunlar baya yardımcı oldular expertizde. :)

Son düzenleme:
Maşallah çok güzel kareler:eyv Onur abinin aracına oldum olası hastayım zaten:bravo Pulatım hayırlı olsun özüne döndün sonunda:D mazotçuluk seni açmaz demiştim.:eyv

Geri