Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah gidi günler ya çok ama çok anısı var bu aracın bende. Halen özlerim Şu anki sahibide yakın bir arkadaşımın kardeşi. O araba şimdikinden daha havalı duruyordu renginden dolayı sanırım.
Araç satılık. Sol önden ufak bir kazası olmuş. Bende aynı yerden kaza yapmıştım ve o çamurluk 1 kez düzeltme görmüştü. Haliyle değiştirmek zorunda kalmışlar. Sonra bir akrabaları kazalı bi makyajlı coupe nin sağlam olan ön tarafını takabileceklerini söylemiş. Ön tarafı komple değiştirmişler. Eski parçalarıda duruyormuş dilerseniz takabilirim demişti. Düşünenler varsa aracı olabilirim. 12800 yazmışlar baya bi uyguna kapatabileceğimizi düşünüyorum. Motor yürüyende ben verirken sıkıntı yoktu ama şimdi ne haldedir bilemem. Orjinal km si 245.000 civarında şu anda.
Silivri plakalar öyle benim seçimim değil
O arabayıda ilk aldığımda plaka 61 olsun istemiştim ama o zaman 1000 tl fiyat çekmişti ş.r.fsizler. En son dayanamayıp ikamet adresimi Trabzona aldırıp plakayı değiştirmiştim. 61 DD 637 olmuştu. Halen dahada öyle.
Bu da ilanı.