Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araştırdım biraz.. toplam 170-180 lira diyorlar. Ancak kilitlere daha bakmadan olan fiyatı? siz ne dersiniz? önerdiğiniz merkezi kilit markası ya da başka br tercih var mı?
Benim aracımda da merkezi kilit var (R5) fiyat biraz fazla geldi. Ama aracın ben aldığımda merkezi kilitli olduğundan tam bir fikir söyleyemeyceğim. En güzeli bir kaç yerden fiyat almaktır her zaman ve acele etmemektir
ben yaptırdım bi güvenlik firmasında 60 lira ama bende motorları vardı üstünde aslında yukarı asagı yaparak motoru varmı yokmu anlayabilirsin ama burdan nasıl tarif edim 50 de olabilir tam hatırlamıyorum