R-link 2 E-posta Ayarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zamanî
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zamanî

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,
Aracimda gmail eposta hesabını eklemeye çalışıyorum ancak hata veriyor. Bi ayar yapmak gerekirmi? Gerekirse nerden nasıl yapılır? Yoksa eposta olayida tırt mı .?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba.Ayrı bir ayara gerek yok.Ben sorunsuz e-posta hesabımı ekledim ve sorunsuz kullanıyorum.Bulunduğunuz yerde araç internete bağlanamıyir olabilir mi?

Diger uygulamalar sıkıntısız çalışıyor. Ama birdahakine dikkat ederim. Hangi epostayi kullaniyorsunuz. Hotmail, gmail, mynet, yahoo?

Bende hotmail bide gmail eklemeyi denedim yapamadim hata verdi. Fakat baska giren kullanan arkadaslar olmustu. Zaten internetim bitti artik istesemde giremem :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gmail hesabı için hesap ayarlarından gmailden tek kullanımlık şifre almanız gerekiyor. O şifre ile bir kereye mahsus r-linkten giriş yapıp kullanabilirsiniz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diger uygulamalar sıkıntısız çalışıyor. Ama birdahakine dikkat ederim. Hangi epostayi kullaniyorsunuz. Hotmail, gmail, mynet, yahoo?

Ben yahoo kullanıyorum.

Ben dün hotmail hesabımı denedim ilk denemede hata verdi, hotmail hesabına fransadan giriş yapılmaya çalışıldı, girmeye çalışan sizmisiniz diye sordu hotmail. Maille onayladıktan sonra 2. denememde başarılı oldu. Hatta mailde attım çalışıyor.

Değerli arkadaşlar, Samsung Note3 de sorunsuz olarak gelen mesajları görüyorken İphone başıma dert oldu. Telefon ayarlarında SMS tamamen silik görünüyor ve SMS'i ON konumuna getirdiğimde de " BU FONKSİYONU AYGITINIZDA
ETKİNLEŞTİRMENİZ GEREKİR" diye uyarı çıkıyor. Forum sayfasında bir arkadaşımız " Bluetooth ayarlarında (R-Link bağlı iken bildirimleri göster'i aktif edin ve telefonunuzu yeniden tanıtın" diye yazdı. Fakat bildirimlerde R-Link görünmüyor.
Servise de bu konuyu danıştım ama onlarda sorunu çözemediler. Saygılarımla.

Facebook daki Kadjar dan Bülent Yalçınkaya arkadaşımız sorunuma çözüm buldu. Ayarlar da Bluetooth Aygıtlarım da R-Link'in sağ tarafında bulunan (i) ye basıp bildirimleri gösteri aktif yapmak yetiyormuş. Değerli arkadaşıma bir kez daha teşekkür ederim.
Bu bilgiyi servisle de paylaşıp benden sonra gidecek İphone kullanan arkadaşlara çözüm olması dileğiyle. Saygılarımla.

Merhaba, ilk denemede ben de giremedim, sonrasında sunucu ayarlarında güvenlik seçeceğini "hiçbiri" olarak seçince düzeldi. Varsayılan olarak ssl geliyor.

Geri