Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda bi araştırın, 3 defa yazdım bildiklerimi yanılmıyorsam, forumda bulamazsanız RLINK 2 kendi kullanma kitapçığında anlatıyor zaten, aracı teslim aldığınızda size vermiş olmaları lazım, aracın kullanma kitapçıklarıyla birlikte. Ya da size bir usb bellek vermiş olmaları lazım, o flash bellek içinde görsel anlatım var zaten.
Merhaba, öncelikle r-link store sitesine üye olmanız gerekli. Daha sonra bilgisayarınıza r-link 2 toolbox programını kurmalısınız. Sonra fat32 formatında formatlanmış bir flaş belleği arabanın usb girişine takıp bir kaç dakika bekleyin. Sonra flaş belleği bilgisayarınıza takın. Toolbox programı güncelleştirmeleri otomatik olarak yükleyecek. Sonra flaş belleği tekrar arabanıza takın araçta otomatik olarak bellekten güncelleştirmeleri kuracak.
İşte bn üyeliği bi türlü oluşturamıyorum. İkinci ekranda takılıyorum.r link seri no su otomatik olarak alana gelmiyor. Elle girsem olurmu. Hangi numara acaba o
İşte bn üyeliği bi türlü oluşturamıyorum. İkinci ekranda takılıyorum.r link seri no su otomatik olarak alana gelmiyor. Elle girsem olurmu. Hangi numara acaba o[/
Bende de aynı sorun olmuştu. Ekrana otomatik olarak gelmedi. Ben elle girdim oldu. 10 adet uygulamayı otomatik olarak yükledi.