R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

Merhaba.
Trafik haritası kısmına girip kontrol ettiniz mi? Normal ana ekran harita görüntüsünde sergilenmeyebiliyor. Bir de TMC'yi yeniden başlatmanız daha iyi sonuç veriyor.

Merhaba.
Trafik haritası kısmına girip kontrol ettiniz mi? Normal ana ekran harita görüntüsünde sergilenmeyebiliyor. Bir de TMC'yi yeniden başlatmanız daha iyi sonuç veriyor.

Evet dediğiniz şekilde yapıp kontrol etmiştim zaten ancak İstanbul-Ankara'ya baktığımda dahi bütün yolları yeşil biçimde gösteriyordu.

Bunlar resmen patlak çıktı

Evet dediğiniz şekilde yapıp kontrol etmiştim zaten ancak İstanbul-Ankara'ya baktığımda dahi bütün yolları yeşil biçimde gösteriyordu.
Ben kendi yüklediğim dosyayı yakındanpaylaşacağım. Onu deneyebilirsiniz. Akşama birkaç foto eklerim trafik haritası ile alakalı.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kendi yüklediğim dosyayı yakındanpaylaşacağım. Onu deneyebilirsiniz. Akşama birkaç foto eklerim trafik haritası ile alakalı.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamdır teşekkür ederim.

Tamamdır teşekkür ederim.

Size bahsettiğim trafik haritaları.

Aynı saatte alınmış Google Haritalar ve R-Link 2 üzerindeki trafik durumları:

1zf1z2h.webp

5h0ncl2.webp

Gayet başarılı bir şekilde çalışıyor sizin haritanızda. TMC dosyaları ile ilgili paylaşacağınız güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Araç konumu Samsun/Çarşamba'da iken İstanbul-Ankara'ya baktığımda yemyeşil gözüküyor bütün ana arterler. Ankara'ya döneceğim yakın zamanda umuyorum orada çalışır.

Ankara’dayım resimde görüldügü gibi sizin daha önce paylasmıs oldugunuz Here haritasında TMC çalışmıyor. TMC resetledim ancak sonuç aynı şekilde trafik verisi vermiyor.

nqhzscy.webp

acq2e52.webp

Merhaba.
Videoyu hazırlayınca paylaşacağım dosyayı.

Elinize, emeğinize sağlık. Bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Mümkünse son sürüm tüm avrupa, Türkiye ve Azerbaycan haritalarınız varsa paylaşırmısınız?
teşekkürler.

Geri