Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakan Bey tüm kullanıcılarda tek tek "fabrika ayarlarına geri dön" sekmesini-ikonunu-tuşunu vb. aradım ama bulamadım. Easy link klavuzunda; Bilgi/Sistem Bilgileri/fabrika ayarlarına sıfırla yapınız diye yazıyor. Ancak Sistem menüsünde Fabrika ayarlarına geri dön şeklinde bir şey bulamıyorum. Tüm profillere tek tek girerek "Profilleri Sıfırla" dedim. Servisten mi yardım-destek isteyeyim? yada başka bir yolu var mıdır?
Evet "Fabrika ayarlarını sıfırla" sekmesini buldum. sıfırladım. Ancak yine Misafir, Kullanıcı, Kullanıcı 1, Kullanıcı 2, Kullanıcı 3 profili silinmedi. "Kullanıcı" adlı profilini yeniden kendime göre isim vererek ve profil resimini değiştirerek kendi ayarlarıma göre düzenledim. Ancak Misafir, Kullanıcı 1, Kullanıcı 2 ve Kullanıcı 3 profili araçta halen görünüyor.
Misafir, Kullanıcı 1, Kullanıcı 2 ve Kullanıcı 3 şeklindeki profilleri tamamen nasıl silebilirim?